| Тест за Хогуортс | |
|
+43Godrik Grifindor snrise Албена Потър EviL Fidelis NoX SiriusBlack dark_angel Хърмаяни Грейнджър Anjelina tea Hurmi Greindjur hahoto Galandriel icaka92 marina95 Тру Риддъл energy_light nickrofilias Poisson_baby Draco_Malfoy Frozen_lady Cruel biker lina Vampire_f4i LuCiFeRs AnGeL Джейк Мосвани Анна Лестранж Ники Потър zesa Алба Дъмбълдорова Lady winter wolf drako-tom_fenka your_dream_ivi_94 sisisuper Кармен Риддъл Ема Уотсън1993 Kykah Iana Hermione zai4eto_12 kotkaa Албена Малфой.. 47 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
hahoto § Рейвънкуолец §
Брой мнения : 1 Registration date : 22.05.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Нед Май 27 2007, 17:30 | |
| ТЕСТ 1 1.Какъв човек сте?-Забавен 2.Правите ли прибързани решения?-често 3.В кой дом искате да сте?Защо?-не знам 4.Какво е отношението ви към околните?-общителен съм 5.Коя дума най-точно ви описва?-забавен 6.Добър или лош сте?-Средно 7.Кое качество най-много цените?-честността 8.Към какво се стремите?-щастие 9.Много приятели ли имате?-да 10.Какви приятели от този форум искате-не знам 11.Какво ще правите във форума?-купонясвам 12.Любим дом?-нямам 13.Омразен дом?-нямам 14.Какво най-много не харесвате в хората?-честността 15.Как сте със самочувствието?ОК 16.Любим предмет в Хогуортс?-Руни ТЕСТ 2 Отговорете с да или не! Добър сте?-да Лош сте?-да Злобен сте?-не Злопаметен сте?-не Злонамерен сте?-не Инат сте?-да Смел сте?-горе долу Самоуверен сте2-да Дързък сте?-да Интелигентен сте?-е тва вийй ще кажете Умен сте?-.... Бързо схващащ сте?-да Непостоянен сте?-ke Мил сте?-да Жертвоготовен сте?-pзависи Добродушен сте?-да Весел сте?-да Готен сте?-да Искате да се доказвате?-не Хитър сте?-да Коварен сте?-не Упорит сте?-не Независим сте?-да | |
|
| |
Hurmi Greindjur § Грифиндорец §
Брой мнения : 1 Registration date : 10.06.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Нед Юни 10 2007, 21:36 | |
| ТЕСТ 1 1.Какъв човек сте? 2.Правите ли прибързани решения?-Не 3.В кой дом искате да сте?Защо?-Грифиндор или Следерин... 4.Какво е отношението ви към околните?Добро 5.Коя дума най-точно ви описва?-странна 6.Добър или лош сте?-добра 7.Кое качество най-много цените?-честността 8.Към какво се стремите?-щастие 9.Много приятели ли имате?-не 10.Какви приятели от този форум искате2-симпатични 11.Какво ще правите във форума? 12.Любим дом?-Слидерин 13.Омразен дом?-хъфълпаф 14.Какво най-много не харесвате в хората?-самолюбието 15.Как сте със самочувствието?-горе-долу добре 16.Любим предмет в Хогуортс?-зсчи
ТЕСТ 2 Отговорете с да или не!
Добър сте?-да Лош сте?-да Злобен сте?-само,ако някои ме предизвика Злопаметен сте?-да Злонамерен сте?-не Инат сте?-да Смел сте?-да Самоуверен сте2-горе долу Дързък сте?-да Интелигентен сте?-да Умен сте?-да Бързо схващащ сте?-да Непостоянен сте?-не Мил сте?-само с мили хора Жертвоготовен сте?-да Добродушен сте?-да Весел сте?-да Готен сте?-да Искате да се доказвате?-да Хитър сте?-да Коварен сте?-да Упорит сте?-да Независим сте?-да | |
|
| |
tea § Грифиндорец §
Брой мнения : 23 Age : 32 § Име § : In the forest near to the wolf mother.. Registration date : 23.06.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Съб Юни 23 2007, 15:52 | |
| ТЕСТ 1 1.Какъв човек сте?Добра,мила и мога да кажа смела. 2.Правите ли прибързани решения?Само когато нямам време. 3.В кой дом искате да сте?Защо?В Грифиндор.Защото там всички са честни,добри и не искам да имат. 4.Какво е отношението ви към околните?Топло.Лошо е само ако те ми навредят.Но това става рядко. 5.Коя дума най-точно ви описва?Дума?Странна. 6.Добър или лош сте?Определено добър! 7.Кое качество най-много цените?Смелостта. 8.Към какво се стремите?Към приятелство.Не държа да съм първа или да побеждавам. 9.Много приятели ли имате?О,да. 10.Какви приятели от този форум искате?Добри. 11.Какво ще правите във форума?Ще уча,ще се сприятелявам, и няма да върша глупости! 12.Любим дом?Грифиндор. 13.Омразен дом?Слидерин.Но не всички там са зли. 14.Какво най-много не харесвате в хората?Лъжата! 15.Как сте със самочувствието?Добре. 16.Любим предмет в Хогуортс?Грижа за магически създания.
Добър сте?Да. Лош сте?Не. Злобен сте?Не. Злопаметен сте?Не. Злонамерен сте?Не. Инат сте?Да. Смел сте?Да. Самоуверен сте?Не. Дързък сте?Да. Интелигентен сте?Не. Умен сте?Не. Бързо схващащ сте?Не. Непостоянен сте?Не. Мил сте?Да. Жертвоготовен сте?Да. Добродушен сте?Да. Весел сте?Да. Готен сте?Не. Искате да се доказвате?Не. Хитър сте?Не. Коварен сте?Не. Упорит сте?Да. Независим сте?Не. | |
|
| |
Anjelina § Хафълпафец §
Брой мнения : 8 Registration date : 28.06.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Чет Юни 28 2007, 18:26 | |
| как да кандидатсвам за дом | |
|
| |
Anjelina § Хафълпафец §
Брой мнения : 8 Registration date : 28.06.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Чет Юни 28 2007, 18:46 | |
| ТЕСТ 1 1.Какъв човек сте?затворена в себе си 2.Правите ли прибързани решения?не 3.В кой дом искате да сте?Защо?В Грифиндор.заштото сам достатачхо смела за там 4.Какво е отношението ви към околните?добро.Лошо е само ако те ми навредят.Но това става рядко. 5.Коя дума най-точно ви описва?Дума?саможивляк 6.Добър или лош сте?в повечето случаи сам лоша 7.Кое качество най-много цените?Смелостта. 8.Към какво се стремите?свободата и правото на избор 9.Много приятели ли имате?О,да. 10.Какви приятели от този форум искате?Добри. 11.Какво ще правите във форума?Ще уча,ще се сприятелявам, и няма да върша глупости! 12.Любим дом?Грифиндор. 13.Омразен дом?хафалпаф 14.Какво най-много не харесвате в хората?Лъжата! 15.Как сте със самочувствието?Добре. 16.Любим предмет в Хогуортс?защита срещу черни изкуства ТЕСТ 2 Отговорете с да или не!
Добър сте?не Лош сте?да Злобен сте?не Злопаметен сте?да Злонамерен сте?Не. Инат сте?Да. Смел сте?Да. Самоуверен сте?да Дързък сте?не Интелигентен сте?да Умен сте?да Бързо схващащ сте?да Непостоянен сте?Не. Мил сте?Да. Жертвоготовен сте?Да. Добродушен сте?Да. Весел сте?Да. Готен сте?Не. Искате да се доказвате?Не. Хитър сте?Не. Коварен сте?Не. Упорит сте?Да. Независим сте?да | |
|
| |
Хърмаяни Грейнджър § Грифиндорец §
Брой мнения : 3 Age : 34 § Име § : гр.Панагюрище Registration date : 19.07.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Чет Юли 19 2007, 23:39 | |
| ТЕСТ 1 1.Какъв човек сте? непредвидим 2.Правите ли прибързани решения? понякога 3.В кой дом искате да сте?Защо? Грифиндор, ами защото това ми е любимия дом и мисля че там ще се чувствам най-добре. 4.Какво е отношението ви към околните? добро 5.Коя дума най-точно ви описва? щура 6.Добър или лош сте? по малко и от двете 7.Кое качество най-много цените? честността 8.Към какво се стремите? успехи 9.Много приятели ли имате? достатъчно 10.Какви приятели от този форум искате2 да бъдат такива каквито са също така да са вярни11.Какво ще правите във форума? ще се забявлявам 12.Любим дом? Грифиндор 13.Омразен дом? Слидерин 14.Какво най-много не харесвате в хората? Двуличието 15.Как сте със самочувствието? добре 16.Любим предмет в Хогуортс? трансфигурация и защита срещу черните изкуства ТЕСТ 2 Отговорете с да или не! Добър сте? да Лош сте?да Злобен сте?не Злопаметен сте?не Злонамерен сте?не Инат сте?да Смел сте?да Самоуверен сте2не Дързък сте?да Интелигентен сте?да Умен сте?да Бързо схващащ сте?да Непостоянен сте?да Мил сте?да Жертвоготовен сте?да Добродушен сте?да Весел сте?да Готен сте?да Искате да се доказвате?да Хитър сте?да Коварен сте?не Упорит сте?да Независим сте?да | |
|
| |
dark_angel § Рейвънкуолец §
Брой мнения : 2 Registration date : 14.06.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Вто Юли 31 2007, 22:19 | |
| ТЕСТ 1 1.Какъв човек сте?-много отговорен 2.Правите ли прибързани решения?-случвало ми се е,но не е много често 3.В кой дом искате да сте?Защо?-нз точно в кой от домовете..стига да НЕ е слидерин 4.Какво е отношението ви към околните?позитивно...големи са сладури повечето 5.Коя дума най-точно ви описва?-приятел 6.Добър или лош сте?-добричка като ангелче 7.Кое качество най-много цените?-искреността 8.Към какво се стремите?-към по-добър живот за себе си и околните 9.Много приятели ли имате?-не са много но са истински 10.Какви приятели от този форум искате2-нз 11.Какво ще правите във форума?-ще се забавлявам 12.Любим дом?-грифиндор 13.Омразен дом?-слидерин 14.Какво най-много не харесвате в хората?-подлостта и лицемерието им 15.Как сте със самочувствието?-горе-долу 16.Любим предмет в Хогуортс?-трансфигурация
Добър сте?-да Лош сте?-не Злобен сте?-не Злопаметен сте?понякога Злонамерен сте?-не Инат сте?-да Смел сте?-средно Самоуверен сте2--средно нещо Дързък сте?-не много Интелигентен сте?-да Умен сте?-да Бързо схващащ сте?-да Непостоянен сте?-не Мил сте?-да Жертвоготовен сте?-да Добродушен сте?-да Весел сте?-да Готин сте?-да Искате да се доказвате?-да Хитър сте?-да Коварен сте?-не Упорит сте?-да Независим ли сте-да | |
|
| |
SiriusBlack § Грифиндорец §
Брой мнения : 55 Age : 32 § Име § : Burgas Registration date : 02.08.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Чет Авг 02 2007, 20:18 | |
| 1.Какъв човек сте? гад ми е кеф забавен 2.Правите ли прибързани решения? Да 3.В кой дом искате да сте?Защо? Грифиндор предпочитам,нз що 4.Какво е отношението ви към околните? ДОбро към тея който го заслужават 5.Коя дума най-точно ви описва? Неопределен и пребързан и строго решителен за доказване 6.Добър или лош сте? бях лош но се съм добър 7.Кое качество най-много цените? Добротата ми 8.Към какво се стремите? Миии за сега не съм мислил 9.Много приятели ли имате? Да 10.Какви приятели от този форум искате? Добри и чесни и забвни 11.Какво ще правите във форума? Ми ще се забавлявам,нищо че имам малко време 12.Любим дом? Грифиндор 13.Омразен дом? СЛИДЕРИН 14.Какво най-много не харесвате в хората? Ми лошотата и високомерито им 15.Как сте със самочувствието? Много самочуствие имам 16.Любим предмет в Хогуортс? Аритмантика и Билкология | |
|
| |
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Чет Авг 02 2007, 20:24 | |
| 1.Какъв човек сте? гад ми е кеф забавен 2.Правите ли прибързани решения? Да 3.В кой дом искате да сте?Защо? Грифиндор предпочитам,нз що 4.Какво е отношението ви към околните? ДОбро към тея който го заслужават 5.Коя дума най-точно ви описва? Неопределен и пребързан и строго решителен за доказване 6.Добър или лош сте? бях лош но се съм добър 7.Кое качество най-много цените? Добротата ми 8.Към какво се стремите? Миии за сега не съм мислил 9.Много приятели ли имате? Да 10.Какви приятели от този форум искате? Добри и чесни и забвни 11.Какво ще правите във форума? Ми ще се забавлявам,нищо че имам малко време 12.Любим дом? Грифиндор 13.Омразен дом? СЛИДЕРИН 14.Какво най-много не харесвате в хората? Ми лошотата и високомерито им 15.Как сте със самочувствието? Много самочуствие имам 16.Любим предмет в Хогуортс? Аритмантика и Билкология Добър сте-да Лош сте-не Злобен сте?-Не Злопаметен сте?-Не Злонамерен сте?-не Инат сте?-Да Смел сте?-Да и Луд Самоуверен сте-Да мн Дързък сте?-Да даже прекалено многоИнтелигентен сте?-Да Умен сте?-Не много Бързо схващащ сте?-Да Непостоянен сте?-не Мил сте?-Да естествено Жертвоготовен сте?-Да Добродушен сте?-да Весел сте?-Да Готен сте?-Да Искате да се доказвате?-Да супер мн Хитър сте?-да Коварен сте?-Не Упорит сте?-Да Независим сте?-Да | |
|
| |
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Чет Авг 02 2007, 20:24 | |
| 1.Какъв човек сте? гад ми е кеф забавен 2.Правите ли прибързани решения? Да 3.В кой дом искате да сте?Защо? Грифиндор предпочитам,нз що 4.Какво е отношението ви към околните? ДОбро към тея който го заслужават 5.Коя дума най-точно ви описва? Неопределен и пребързан и строго решителен за доказване 6.Добър или лош сте? бях лош но се съм добър 7.Кое качество най-много цените? Добротата ми 8.Към какво се стремите? Миии за сега не съм мислил 9.Много приятели ли имате? Да 10.Какви приятели от този форум искате? Добри и чесни и забвни 11.Какво ще правите във форума? Ми ще се забавлявам,нищо че имам малко време 12.Любим дом? Грифиндор 13.Омразен дом? СЛИДЕРИН 14.Какво най-много не харесвате в хората? Ми лошотата и високомерито им 15.Как сте със самочувствието? Много самочуствие имам 16.Любим предмет в Хогуортс? Аритмантика и Билкология Добър сте-да Лош сте-не Злобен сте?-Не Злопаметен сте?-Не Злонамерен сте?-не Инат сте?-Да Смел сте?-Да и Луд Самоуверен сте-Да мн Дързък сте?-Да даже прекалено многоИнтелигентен сте?-Да Умен сте?-Не много Бързо схващащ сте?-Да Непостоянен сте?-не Мил сте?-Да естествено Жертвоготовен сте?-Да Добродушен сте?-да Весел сте?-Да Готен сте?-Да Искате да се доказвате?-Да супер мн Хитър сте?-да Коварен сте?-Не Упорит сте?-Да Независим сте?-Да | |
|
| |
Fidelis NoX § Слидеринец §
Брой мнения : 3 Registration date : 21.08.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Сря Авг 22 2007, 13:11 | |
| ТЕСТ 1 1.Какъв човек сте? - Трудно ми е да се самоопределя, приятелите ми смятат, че съм весел и интересен човек. 2.Правите ли прибързани решения? - предимно разчитам на интуицията си, което означава -ДА 3.В кой дом искате да сте?Защо? - Искам да създам нов дом, според моите изисквания... и да съм в него но от 4-те предложени в хогуортс не мога да избера, защото всички развиват черти на характера, които са еднакво ценни. 4.Какво е отношението ви към околните? - позитивно 5.Коя дума най-точно ви описва? - необикновен 6.Добър или лош сте? Лош, много ))) 7.Кое качество най-много цените? - искреността и готовността за саможертва... 8.Към какво се стремите? - към съвършенство 9.Много приятели ли имате? - тц малко, но качествени 10.Какви приятели от този форум искате - не мисля, че въпорсът е зададен коректно ... по-скоро ако в този форум намеря хора, които да нарека приятели, те ще са хора с въображение, интелигентни и отзитчиви 11.Какво ще правите във форума? - ще помагам да става се по интересен 12.Любим дом? - нямам 13.Омразен дом? - Хафълпаф.... не омразен ами ... безличен ми е 14.Какво най-много не харесвате в хората? - некадърността 15.Как сте със самочувствието? - имам си, надявам се да не е повечко от колкото трябва.... 16.Любим предмет в Хогуортс? - Защита срещу черните изкуства, както впрочем на повечето хора
Добър сте? ДА Лош сте? Не Злобен сте? О, Не! Злопаметен сте? Да Злонамерен сте? Не Инат сте? Да Смел сте? Да Самоуверен сте? ДА Дързък сте? Да Интелигентен сте? Да Умен сте? Да Бързо схващащ сте? Да Непостоянен сте? ДА (предполагам от зодията ) Мил сте? Да Жертвоготовен сте? Да Добродушен сте? Да Весел сте? Да Готин сте? ... ъъъъ ми да Искате да се доказвате? Да Хитър сте? По-скоро Да Коварен сте? не Упорит сте? Да Независим сте? Да, много Обичате да отговаряте на комплексни въпроси с ДА и Не ? -- > определено Не (Това в кръга на майтапа, надявам се на обективно разпределяне от милото шапо ) | |
|
| |
EviL § Слидеринец §
Брой мнения : 3 Age : 34 Registration date : 21.09.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Съб Сеп 22 2007, 13:48 | |
| 1- Весел Но и отмъстителен, отворен към запознанства,самовлюбен в себе си и тн 2- Не 3- в Слидерин. Ами така си мисля 4- към Приятелите добре , към неприятелите зле 5- надменен 6- ами и двете 7-Верността 8- към Съвършенство 9- ами така смятам 10 - ами нз ще видим 11 - ами ще се забавлявам 12 - амм нз 13 - Грифиндор 14 - Лицемерието, Лъжите 15 - ами добре 16 - Вампирология 1- да 2 - да 3 - да 4 - да 5- не 6 - о да 7 - м не 8 - ДА 9 - не 10 - да 11 - да 12 - да 13 - не 14 - не 15 - да 16 - да 17 мм да 18 - да 19 - да 20 - да 21 - да 22 - мм Не | |
|
| |
Албена Потър § Грифиндорец §
Брой мнения : 15 Registration date : 29.09.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Съб Сеп 29 2007, 20:17 | |
| ТЕСТ 1 1.Какъв човек сте?Смел,Добър,Отзивчив,Храбър, и т.н 2.Правите ли прибързани решения?Нее 3.В кой дом искате да сте?Защо?Ми Грифиндор.Защото най-добре пасвам. 4.Какво е отношението ви към околните?Винаги съм отзивчива и мила. 5.Коя дума най-точно ви описва?Ми добра и находчива 6.Добър или лош сте?Добър 7.Кое качество най-много цените?Смелоста и изкреноста 8.Към какво се стремите?Винаги се стремя да победя. 9.Много приятели ли имате?Да 10.Какви приятели от този форум искате?Ми добри и отзивчиви. 11.Какво ще правите във форума?Ще пише и ще съм редовна! 12.Любим дом?Грифиндор 13.Омразен дом?Слидерин 14.Какво най-много не харесвате в хората?Ми Лицемерството и умразата. 15.Как сте със самочувствието?Много добре 16.Любим предмет в Хогуортс?Вълшебство и Билкология
ТЕСТ 2
Добър сте?Да Лош сте?Не Злобен сте?Не Злопаметен сте?Не Злонамерен сте?Не Инат сте?Да Смел сте?Да Самоуверен сте?да и Не Дързък сте?Да Интелигентен сте?да Умен сте?Да Бързо схващащ сте?Да Непостоянен сте?Не Мил сте?Да Жертвоготовен сте?Да Добродушен сте?Да Весел сте?Да Готен сте?Даа Искате да се доказвате?Даа Хитър сте?Да Коварен сте?Не Упорит сте?Да и Не Независим сте?Да | |
|
| |
snrise § Хафълпафец §
Брой мнения : 5 Registration date : 13.10.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Съб Окт 13 2007, 14:44 | |
| ТЕСТ 1 1.Какъв човек сте?-смел,забавен,добър 2.Правите ли прибързани решения?-еми по някога правя(в повечето случаи) 3.В кой дом искате да сте?Защо?-Грифиндор.Еми защото искам 4.Какво е отношението ви към околните?-зависи,които го засложава-добро 5.Коя дума най-точно ви описва?-як 6.Добър или лош сте?-и от двете по малко(но от добър-повече) 7.Кое качество най-много цените?-смелоста 8.Към какво се стремите?-победа 9.Много приятели ли имате?-еми не много 10.Какви приятели от този форум искате2-в смисал? 11.Какво ще правите във форума?-ще се забавлявам 12.Любим дом?-Грифиндор 13.Омразен дом?-Слидерин 14.Какво най-много не харесвате в хората?-лъжите 15.Как сте със самочувствието?-добрее 16.Любим предмет в Хогуортс?-нямам
Добър сте?-г/д Лош сте?-г/д Злобен сте?-не Злопаметен сте?-ем маи да Злонамерен сте?-не Инат сте?-да Смел сте?-да Самоуверен сте2-да Дързък сте?-да Интелигентен сте?-не мн Умен сте?-нз Бързо схващащ сте?-даа Непостоянен сте?-не Мил сте?-нз Жертвоготовен сте?-да Добродушен сте?-нз Весел сте?-да Готен сте?-да Искате да се доказвате?-даа Хитър сте?-нз Коварен сте?-нз Упорит сте?-да Независим сте?-да | |
|
| |
Godrik Grifindor § Грифиндорец §
Брой мнения : 22 Age : 31 Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Нед Ное 11 2007, 13:00 | |
| ТЕСТ 1 1.Какъв човек сте? Умен,властолюбив,винаги приятелски натроен с някои изключения,срамежлив,забавен,искрен, 2.Правите ли прибързани решения? Понякога като всяко човешко и магическо същество 3.В кой дом искате да сте?Защо? Грифиндор.Защото там ще съм като у дома си, там ще бъда себе си, там ще развивам силата си, там ще завързвам приятелствата си, там ще увеличавам знанията си 4.Какво е отношението ви към околните? Приятелско,не се заяждам и не обичам да създавам конфликти но когато съм прав отстоявам положението си 5.Коя дума най-точно ви описва? Разнообразен може би 6.Добър или лош сте? Добър 7.Кое качество най-много цените? Всички, не мога да определя,но от всички може би най-много Лоялността, Добротата и Смелостта 8.Към какво се стремите? Осъзнаване на грешките, създаване на семейство (в бадеще), достойна работа, несъвършенството 9.Много приятели ли имате? Другари да Приятели на пръсти се броят 10.Какви приятели от този форум искате2 Добри,Отзивчиви,Приятелски настроени, Умни и най-вече РАЗЛИЧНИ 11.Какво ще правите във форума? ще правя някои от нещата доколкото мога, защото едва ли ще имам време тази година 12.Любим дом? Грифиндор 13.-може би Сидерин 14.-Душата 15.-не много добре, почти нямам такова 16.-ЗСЧИ ТЕСТ 2 Отговорете с да или не! 1.- Да 2.-Не 3.-Не 4.-Не 5.-Не 6.-Да 7.-Да 8.-Да 9.-Не 10.-Да 11.-Да 12.-Да 13.-Не 14.-Да 15.-Да 16.-Да 17.-Да 18.-Да 19.-Да 20.-Да 21.-Не 22.-Да 23.-Да | |
|
| |
Forgotten_Angel § Рейвънкуолец §
Брой мнения : 1 Age : 31 § Име § : Dupnitca Registration date : 22.11.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Чет Ное 22 2007, 20:42 | |
| ТЕСТ 1 1.Какъв човек сте? Замислен, забавен и ценен приятел. 2.Правите ли прибързани решения? Рядко, но да. 3.В кой дом искате да сте?Защо? Ще оставя това решение на теб. 4.Какво е отношението ви към околните? Всеки заслужава различно отношение, за това първо оценявам достойнствата на всеки. 5.Коя дума най-точно ви описва? Шемет 6.Добър или лош сте? Малко по-добър отколкото лош. 7.Кое качество най-много цените? Смелоста 8.Към какво се стремите? Към света 9.Много приятели ли имате? Нямам много приятели, но пък за това тези които имам са истински. 10.Какви приятели от този форум искате? Нямам претенции 11.Какво ще правите във форума? Ще търся нови запознанства. 12.Любим дом? Нямам 13.Омразен дом? Нямам 14.Какво най-много не харесвате в хората? Егоизмът и арогантноста. 15.Как сте със самочувствието? Имам толкова колкото ми е нужно, за да не могат да ме унижат и за да не се мисля за нещо повече. 16.Любим предмет в Хогуортс? Много са
Добър сте? да Лош сте? малко Злобен сте? не Злопаметен сте? не Злонамерен сте? не Инат сте? да Смел сте? да Самоуверен сте? да Дързък сте? не съвсем Интелигентен сте? да Умен сте? да Бързо схващащ сте? да Непостоянен сте? не Мил сте? да Жертвоготовен сте? да Добродушен сте? да Весел сте? да Готен сте? да Искате да се доказвате? да Хитър сте? да Коварен сте? не Упорит сте? да Независим сте? и да и не | |
|
| |
miharpula § Хафълпафец §
Брой мнения : 6 Registration date : 24.11.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Съб Ное 24 2007, 15:23 | |
| ТЕСТ 1 1.Какъв човек сте?Добър, мил, решителен, справедлив. 2.Правите ли прибързани решения?Почти винаги. 3.В кой дом искате да сте?Защо?Искам да съм в дома на Гриефиндор, понеже не съм зла.Аз съм справедлива. 4.Какво е отношението ви към околните?Държа се добре с тях. 5.Коя дума най-точно ви описва?Непоклатима. 6.Добър или лош сте?Добър човек съм. 7.Кое качество най-много цените?Добротата. 8.Към какво се стремите?Към един по-добър свят. 9.Много приятели ли имате?Не много.Просто много хора не ме разбират. 10.Какви приятели от този форум искате?Справедливи. 11.Какво ще правите във форума?Ще коментирам. 12.Любим дом?Грифиндор. 13.Омразен дом?Слидерин. 14.Какво най-много не харесвате в хората?Че те определят по външния вид. 15.Как сте със самочувствието?Горе-долу. 16.Любим предмет в Хогуортс?Макар и да мразя дома на Слидерин, все пак имам някаква страст към часа по отвари.Смятам че този предмет е много важен и полезен.Г-н Снейп наистина е малко по - суров отколкото трябва да е, но все пак той е учител и има правото.
Добър сте?Да Лош сте?Не Злобен сте?Не Злопаметен сте?Да Злонамерен сте?Не Инат сте?Да Смел сте?Да Самоуверен сте?Не Дързък сте?Не Интелигентен сте?Да Умен сте?Да Бързо схващащ сте?Да Непостоянен сте?Да Мил сте?Да Жертвоготовен сте?Да Добродушен сте?Да Весел сте?Да Готен сте?Да Искате да се доказвате?Да Хитър сте?Да Коварен сте?Не Упорит сте?Да Независим сте?Да | |
|
| |
Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| |
| |
Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Съб Дек 29 2007, 01:42 | |
| Още утре ще получите ранговете си! | |
|
| |
pepi
Брой мнения : 2 Age : 28 § Име § : Ron Uizli Registration date : 29.11.2010
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Пон Ное 29 2010, 16:41 | |
| - Албена Малфой.. написа:
- ТЕСТ 1
1.Добър 2.Първо мисля и след това правя! 3.В Грифиндор защото ми е симпатичен 4.Много добро 5.Самобладаеен 6.И от двете по малко 7.Черни изкуства 8.Да постигна добър живот 9.ДА 10.Такива кадето мислят само за черни изкуства 11.Всичко разрешено 12.Слидерин и Грифиндор 13.Няма такъв 14.Такива които се перчат 15.Много добре 16.Защита срещу черните изкуства
Добер сте? да Лош сте? не Злобен сте? не Злопаметен сте? не Злонамерен сте? не Инат сте? не Смел сте? Понякога Самоуверен сте? не Дързък сте? да Интелигентен сте? да Умен сте? да Бързо схващащ сте? Непостоянен сте? да Мил сте? горе долу Жертвоготовен сте? да Добродушен сте? да Весел сте? много Готен сте? да Искате да се доказвате?да Хитър сте? да Коварен сте? на Упорит сте? да Независим сте? да | |
|
| |
Elisa_Day
Брой мнения : 5 Age : 33 § Име § : Немо Registration date : 09.07.2011
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс Съб Юли 09 2011, 18:25 | |
| ТЕСТ 1 1.Какъв човек сте? Амбициозен 2.Правите ли прибързани решения? Рядко 3.В кой дом искате да сте?Защо? Слидерин, защото ми подхожда 4.Какво е отношението ви към околните? Рядко наистина обръщам внимание на някой. 5.Коя дума най-точно ви описва? Амбициозна 6.Добър или лош сте? Това е въпрос на гледна точка 7.Кое качество най-много цените? Достойнството 8.Към какво се стремите? Към успехи във всяко отношение 9.Много приятели ли имате? Много познати, с които мога да си пия бирата, и малко хора , които наистина мога да нарека приятели. 10.Какви приятели от този форум искате2 Забавни 11.Какво ще правите във форума? Ще се забавлявам 12.Любим дом? Слидерин 13.Омразен дом? Нямам 14.Какво най-много не харесвате в хората? Безперспективността 15.Как сте със самочувствието? Доста добре 16.Любим предмет в Хогуортс? Нямам ТЕСТ 2 Отговорете с да или не! Добър сте?и да и не Лош сте?и да и не Злобен сте?понякога Злопаметен сте?да Злонамерен сте?не Инат сте?да, много Смел сте?да Самоуверен сте2 да Дързък сте?да Интелигентен сте?да Умен сте?да Бързо схващащ сте?да Непостоянен сте?не Мил сте?не Жертвоготовен сте?не Добродушен сте?не Весел сте?да Готен сте?да Искате да се доказвате?да Хитър сте?да Коварен сте?да Упорит сте?да Независим сте?да | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тест за Хогуортс | |
| |
|
| |
| Тест за Хогуортс | |
|