Кармен Риддъл § Хафълпафец §
Брой мнения : 157 Age : 34 § Име § : ...in Angel`s heart... Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Кармен Риддъл Чет Фев 15 2007, 23:54 | |
| Име:Кармен Том Мерсволуко Риддъл Родители:Бъфи Самърс и Том Мерсволуко Риддъл(лорд Волдемор) Сестра:Тру Том Мерсволуко Риддъл Дата на раждане:14.02.1990г. Описание: Сили:Черните изкуства много ми се отдават(защо ли? ),притежавам силата на телепатията,убийца,вампир,зоомаг Отличителен белег:Рожденната ми татуировка на черна роза на кръста ми(наследство от майка ми) Известни прадеди:Салазар Слидерин Зоомаг:черна пантера(пак наследство от майка ми ) Малко история:Родителите ми са имали авантюра,която майка ми прекратява след като разбира за бременността си.Скрива мен и сестра ми в едно сиропиталище,където винаги са се държали добре с нас.Там имах много приятели,но винаги съм знаела,че съм различна от тях и естествено това се потвърди След като баща ми се връща на власт напуснахме "Хогуартс" ,станахме смъртжадни и в момента учим в "Черната Далиа","Реалмаджестик","Dark arts institute" Пръчка: - Име:Кристализирана пръчицаА това е гаджето ми:
Последната промяна е направена от на Пон Апр 02 2007, 16:49; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Re: Кармен Риддъл Пет Фев 16 2007, 16:41 | |
| Уха много е готина героинята!Приета разбира се! | |
|
Vampire_f4i
Брой мнения : 52 Age : 30 § Име § : somewhere in the hell Registration date : 14.03.2007
| Заглавие: Re: Кармен Риддъл Пет Мар 16 2007, 16:25 | |
| Въпросче: Защо ти и Тру Риддъл имате еднакви истории?Да не сте сестри? | |
|
Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Re: Кармен Риддъл Пет Мар 16 2007, 17:18 | |
| Моля те стига флууд! Попринцип в темите за герои не се пише!Да сестри са във форума! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кармен Риддъл | |
| |
|