Believe in magic!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Believe in magic!

§ Училище за магьосници §

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

~Трите метли~

Go down 
+2
Анна Лестранж
Албена Малфой..
6 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female
Брой мнения : 1665
§ Име § : Аби
§ Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг...
§ Местожителство § : Somewhere I belong..
Registration date : 09.02.2007

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeСъб Фев 10 2007, 11:59

Тук спрете,отдъхнете и вкусен бирен шейк пийнете!
Върнете се в началото Go down
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female
§ Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг...

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeСъб Фев 17 2007, 14:00

Ето го и любимото заведение на всички!Тук се предлага прочутия бирин шейк,карамелизирани хлебарки,близалки и много други!Освен това мястото е много спокойно и винаги се носи тиха музика!
Бела и Розмерта винаги са на вашите услуги!Заведението е предимно в прасковено оранжев тон със жълто!Масите са дървени и столовет също но с мекичка тапицерия!С две думи прекрасно място са сгряване и весели разговори!
Анна Лестранж
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Анна Лестранж

Брой мнения : 43
Registration date : 01.03.2007

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeПет Мар 23 2007, 20:11

Анна влезе в Трите метли следвана от Нот.Вътре беше претъпкано.
-Пфф-измрънка Ани-Мразя,когато е толкова пълно
-Стига си мрънкала-скастри я Тиодор-Ела ей там има свободна маса!-той посочи най-крайната маса и двамата се насочиха натам.
-Розмерта-Ани помаха лигаво с ръка-Може ли?
Никой не й обърна внимание.
-Мраз,когато става така-каза тя и отново размаха ръце
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeСъб Мар 24 2007, 18:58

В това време Албена говореше с младичката собственичка и след около 5 минути тя излезе видимо доволна от заведението след което Розмерта се втурна към масата на Ани и придружителя й и изпълни поръчката
Анна Лестранж
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Анна Лестранж

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeСъб Мар 24 2007, 22:11

-Искам два бирени шейка-ясно каза Анна и отметна черната си коса
-Ей сегаще са тук-отвърна собственичката и тръгна към бара
-Хах,Ан,звучеше като малоумна-изсмя йсе Нот,а тя само му се озъби
-Много ти знае устата Тиодор-отвърна тя меко казано грубо
Draco_Malfoy
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Draco_Malfoy

Male
Брой мнения : 55
§ Име § : Sofia
Registration date : 22.03.2007

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeНед Мар 25 2007, 12:00

Малфой нахлу в Трите метли следван от три момичета..той изглеждаше бесен и озлобен.
-Розмерта..онази Грейнджър да се е отбивала?попита нетърпеливо той.
-Ааами не само че се отби,тя още е тук,и при тези думи Розмерта посочи с пръст към единия ъгъл на претъпканото заведение.Виждаш ли,еето там!
-Дроко без да каже нищо тръгна натам но го спря гласът на Розмерта-Драко,не искам скандали в моето заведение а и Албена ясно ме предупреди да внимавам с теб.И какви са тези лигли с теб?
-Драко изсумтя и махна досадно с ръка,сякаш гонеше муха.-Я стига Рози,Абс няма да разбере за посещението ми а и побоища няма да има,затова съществува магическа пръчка,при което той извади своята и прокара дългите си пръсти по нея..аа що се отнася до тези и той понижи гласа си-фенки,каза той,но съм сигурн че имат за цел друго..Извини ме,трябва за вървя и той тръгна натам.
Draco_Malfoy
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Draco_Malfoy

Male

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeНед Мар 25 2007, 12:11

Драко стигна до масата на Грейнджър и Рон и с ледена физиономия спря.Вдно беше,че на грифиндорците не им хареса появата на слидеринеца,дали имаха причина или просто вековната омраза между двата дома си казваше думата,съвсем скоро щяхме да разберем.
Малфой вдигна очи и ги огледа след което бързо смени физиономията си с подигравателно-Оуу Грейнджър,виждам,че се използвала гел за да усмириш щръкналата си коса тип"гнездо в ремонт" и след тези думи нечистокръвната се изчерви а Рон позеленя,докато придружителките на Малфой и по-голямата част от заведението се захилиха.
-Даа продължи Драко,а приятелчето ти Уизли не смее да си отвори устата..защо ли не се учудвам?!?
-Млъквай Малфой,мислиш си че можеш да говориш с нас както ти харесва.. и тогава Грейнджър беше прекъсната
-А какво ще ме спре?направи се на заинтригуван Драко
-Виж какви клоуни си повел след себе си само..
-Оо Грейндър добре че ме подсети за да започна разговора по същество и да се опитам да преглътна смеха,който ме напушва...Така та какво казваш за тези тук,посочи Драко пренебрежително към момичетата,защо са си глътнали езика?
-Ти трябва да кажеш,това не е моя работа и сестра ти и тя се мъкне с групи обожатели,не мога да разбера какво ви харесмат?
-Я млъквай,много добре знам какво правят тези трите,подчинила си ги с някое по.леко заклинание или отрова и целта им е да разберат какво правим аз и приятелите ми!Не е ли така?
-Абсолютно не!А и откъде знаеш че е слаба магия..
-О не,и през ум не би ми минало ти да използваш Империус..
Draco_Malfoy
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Draco_Malfoy

Male

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeНед Мар 25 2007, 12:14

Изобщо не можеш да ме заблудиш мътнород такъв и ако разбера че отново си пъхаш носа,където не ти е работа здравата ще си изпатиш!След тези думи той се завъртя и напусна и когато момичетата тръгнаха след него той просто изпълни една безловесна магия и те свиха рамене..и казаха-Не успяхме..Малфой се обърна и поклати глава--много слабо след което тръгна да излиза от заведението но...
Анна Лестранж
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Анна Лестранж

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeНед Мар 25 2007, 17:45

-Драко!-извика Анна,която досега беше наблюдавала случилото се.
Малфой се обърна,но заради многото хора не можа да види кой го вика.
-Хей,тук,Малфой!-Ани вдигна ръка и я размаха след което русокоското я видя и отиде при тях.-Седни да пийнем по нещо-допълни тя
Драко само сви рамене и седна.
-Какво са ти направили пак онези двамата?-попита Лестранж и направи знак на мадам Розмерта да дойде при тях.
Draco_Malfoy
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Draco_Malfoy

Male

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeПон Мар 26 2007, 18:50

-А,махна с ръка Драко..кво ли не.Надали ще разбереш,със сестра ми се захванахме с една работа и се натъкнахме на групата на Малфой и ..какво да се очаква от тях освен да започнат да се ровят там,където не им е работа,предупредих я да престане..пратила тези тричките и при думите си посочи пренебрежително към трите шашнати девойки застанали около масата на Хърмаяни и Рон.Пратила ги да ме следят и да събират ивформация за делата ми както и на приятелите ми,но аз разбира се се досетих бързо и предотвратих неприятностите..абе какво да ти кажа...нечистокръвните са лишени от магьосническо мислене!
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeПон Мар 26 2007, 20:10

Албена влези и веднага наблюдателността й си каза своето.Тя лесно събра две и две като видя Грейнджър и брат си на другия край на заведението.
Тя се оправи към масата на Драко,Анна и непознатоно за нея момче.
-Здрасти,мога да се досетя за какво говорите..Драко,може ли за момент?
-Да,отговори примирено Драко и тръгна след сестра си.
-Сега идваме-кратко и ясно каза Абс и с русото момче се подпряха на стената.Албена изглеждаше внушително
-Драко,по дяволите,какво си се занимавал с нея,казах ти че ще й дойде времето и на нея и на приятелчетата й!
-Стоп!Ти незнаеш някои неща,които ти спестих а да не се тевожиш излишно,и момчето разказа накратко всичко случило се като през цялото време физиономията на сестра му не трепна и си оставаше все така студена.
-И все пак братле..можеше да викнеш и мен на представлението,и тя се разсмя,прегърна брат си и го целуна по бузата и той и отвърна и започнаха да се поднасят и шегуват като със смях отново се присъединиха към останалите и седнаха на масата.Албена си поръча Куба либре и торта със сметана и ягоди и се заговори с Анни.По какъм повод си тук?-полюбопитсва измежду другото Албена.
Кармен Риддъл
§ Хафълпафец §
§ Хафълпафец §
Кармен Риддъл

Female
Брой мнения : 157
§ Име § : ...in Angel`s heart...
Registration date : 15.02.2007

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeВто Мар 27 2007, 00:22

Кармен се замисли над казаното от сестра си и все пак не и се искаше да е така.
-Не мисля,че това е решение,Тру.Да ги побъркаме е най-лесното.Трябва да измислим как да ги накараме да си платят за стореното,но на 10-кратно по-висока цена.-Двете сестри седнаха на най-близката свободна маса и махнаха на мадам Розмерта.-Здравей,Розмерта!Радвам се да видя,че си добре.Два коктейла "Плодова магия" и две пасти"Брюле".
-И аз се радвам да ви видя момичета.Ей,сега ще дойдат.-и жената се запъти към бара на заведението,за да приготви поръчката.
-Добре,съгласна съм,че лудостта е най-лесния вариант,но ние имаме ли друг?Не забравяй,Кам,че те са дъщери на някого докато ние нямаме никой друг освен една друга и баща,който определено не се обича в този свят.Какво ще правим?
-Ще ги съсипем малко по малко!Нима мислиш,че няма да отнемем лесно гаджетата им?Или пък,че не можем да подобрим техните успехи в даскало?Я,стига.Ние сме неговите дъщери.Може да не сме в "Слидерин",но носим слидеринска кръв,така че за тях е по-добре да се пазят.Пък и едно...хубаво перо няма да свърши лоша работа,така че...О,благодаря,Розмерта.-собственичката тъкмо им бе донесла поръчката за това и Кармен веднага бе сменила темата.След като жената си замина и тя отпи малко от коктейла си продължи.-Пък и едно ухапване по вратлето и повече никога няма да ни досаждат.И без друго малко хора знаят,че съм вампир.А тези хора никога няма да ме издадат.Все пак и те имат полза от смъртта на близначките Патил и Лавендър Браун.Така ще стрестнем малко Потър и сие,така че определено никой няма да ни издаде.
-Права си.Еми тогава да пием за смъртта им.Хахаха определено би станало от нас страхотни смъртожадни.Само дето това няма да се случи.Никога.
-Не казвай голяма дума,Тру.-Ореховата брюнетка погледна със съмнение сестра си.-Хей,никога не знаеш какво ще стане.Или вече си станала врачка?
http://deatheaters.justforum.net/portal.htm
Kykah
§ Хафълпафец §
§ Хафълпафец §
Kykah

Male
Брой мнения : 188
§ Име § : Yoana
§ Местожителство § : na peikata

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeВто Мар 27 2007, 10:51

Кийра влезе в Трите метли там беше голяма бутаница имаше само една свободна маса и тя побърза да я заеме.Тъкмо когато си поръчваше тя чу някой да вика името й обърна се и видя...
Iana
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Iana

Female
Брой мнения : 174
§ Име § : Яна

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeВто Мар 27 2007, 18:07

- Здрасти Кийра! - каза Яна. Тя тъкмо влизаше в трите метли. Махна на Кармен, Тру, Бела, Драко и Анна и после седна при Кийра.
-Здрасти Розмерта! Един бирен шейк моля. - каза слидеринката и се усмихва, после се обърна към другото момиче - Как си? Какво правиш?
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeВто Мар 27 2007, 18:21

Хахаха-разнесе се смеха на Бела,на тяхната маса ставаше текава веселба..Дроко явно току що бе изтърсил някой бисер и сега всички се кикотеха но Бела викаше-Ей,ей братле..ама ти сигурен ли си че си видял Грейнджър и Невил да се целуват?Тя бързо стрелна поглед към масата на Хърмаяни и Рон,като се беше постарала и двамата да я чуят.Със задоволство забеляза а и не само тя,че Рон позеленя и си тръгна а Хърмаяни беше станала по-алена от домат и гледаше в краката си и само след сегунди излетя от стаята разплакана.
-Опс,май прекалих,а?попита Албена
Остговориха и с гръмогласен смях.
-Ясно,каза момичето и се засмя.
Анна Лестранж
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Анна Лестранж

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeВто Мар 27 2007, 19:28

Анна отпиваше от бирения шейк и се усмихваше понякога.Обичаше,когато са голяма компания и сега определено й беше забавно.Но просто не показваше чувствата си.
-Всъщност не вярвам Грейнджър и Лонгботъм-намеси се след дълго мълчания Ани-Просто Грейджнър е лудо влюбена в онзи родоотстъпник,наречен Роналд Уизли.Чух братята му да казват,че той всъщност бил влюбен във Виктор Крум.-Ани отново отпи.
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeВто Мар 27 2007, 19:37

Ахаха отвърна й със смях Бела...боже,откога не се бях смяла толкова..значи Ронлд е мека китка?!?
Нее аз нам от достоверен източник за целумката им и то не от кой а от Пийвс..той може да е смахнат,ама не лъже!
Плюст това аз знам историята-тъпия Потър си купир от братятя Уизли любовен елексир за да омае Грейнджър..обаче казал вместо Потър-поркам..и тя в момичешката стая на Грифиндор препила и се мятала на всички да ги целува,колко ли е била жалка само,но понеже клетият грозен Невил си умирал по нея само той и позволил!При тези думи Драко избухна в грумогласен смях и едва не изплю бирения си шейк като се държеше за корема..
Kykah
§ Хафълпафец §
§ Хафълпафец §
Kykah

Male

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeВто Мар 27 2007, 20:19

Здарсти Яна какво те води насам?
Iana
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Iana

Female

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeВто Мар 27 2007, 20:25

-Ами разхождах се и нещо ми стана студеничко та реших да влезна - отговори момичето. После продължи - Нещо интересно при теб? Как върви училището?
Kykah
§ Хафълпафец §
§ Хафълпафец §
Kykah

Male

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeВто Мар 27 2007, 20:42

Не, нищо ново.Хей какво според теб правят Албена и другите тук.
Iana
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Iana

Female

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeВто Мар 27 2007, 20:46

- Ами предполагам са дошли да се позабавляват, а пък и както видях да подразнят Уизли и Греинджър. - отговори Яна и се подсмихна.
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeВто Мар 27 2007, 20:51

В същия момент Бела забеляза,че двете момичета хвърлят погледи към масата им,издебна момента и се магипортира точно пред тях-Хей,момичета елате при нас малко да се посмеете,Яна ти имаш нужда след тази история(за писмото).Чакам ви там и тя им намигна и само след миг седеше отново до Драко и разрошваше весело косата му а той я гъделичкаше..Момичетата се приближеха.
Незнайно защо Яна се притесняваше да отиде при тях....
Kykah
§ Хафълпафец §
§ Хафълпафец §
Kykah

Male

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeВто Мар 27 2007, 20:57

Идваш ли Яна-Кийра се спря да изчака приятелката си
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeВто Мар 27 2007, 21:08

Бела видя че се бавят и им помаха.
Kykah
§ Хафълпафец §
§ Хафълпафец §
Kykah

Male

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitimeВто Мар 27 2007, 21:27

Идваме само секунда-провикна се Кийра
Sponsored content

~Трите метли~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~Трите метли~   ~Трите метли~ Icon_minitime

~Трите метли~
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Believe in magic! :: Места :: § Хогсмийд §-
Идете на: