| Наказания | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Наказания Нед Фев 18 2007, 14:21 | |
| Тук ще чуете присъдата си и за кога е насрочено наказанието! | |
|
| |
energy_light § Грифиндорец §
Брой мнения : 69 Age : 34 § Име § : energy_light Registration date : 02.04.2007
| Заглавие: Re: Наказания Пет Апр 06 2007, 13:51 | |
| Уил сгафи като отиде по тъмните коридори към подземието на Слидерин,защото беше забравила за Филч,тя мислеше само за Драко,ала Филч я видя и и каза: -Ни една стъпка напред,госпожице Вандъм!Не е хубаво да се промъкваш тайно посреднощ и това разбира се награждава с наказание!Ако Снейп те види тук наистина ще си изпатиш,но не се притеснявай той ще разбере заедно с цялото училище! С цялото училище ли???Това вклучва и ДРАКО!!!Но вече беше твърде късно.Филч я дърпаше към кабинета си и тя очакваше наказанието си. В кабинета стояха вече главните учители и гледаха втренчено в момичето,което беше стъписано и все ноче не ги чуваше. -Тази грифиндорка тайно се промъкваше към подземието на Слидерин!-каза дрезгаво Филч. -Не мога да повярвам!Най-добрата ми ученичка да прави това!-учудено отвърна професор Макгонагъл. -Какво правиш в дома на Слидерин!-викна и Снейп. -Да!Грифиндорци не ходят при Слидеринци!-добави Муди. -Какви ги дрънкаш,Муди!Много добре знаеш,че тя е била цели три години тук и не може просто да се е объркала!-викна Снейп.-А ти няма ли да ми отговориш!-озъби се Снейп на Уил. -Стига,стига!-прекъсна ги Дъмбълдор.-Така я обърквате!Сигурен съм че тя има перфекното обяснение за това,нали Уил? Но не!Тя нямаше обяснение.Ако им кажеше защо те ще и се изсмеят.Що за глупав отговор щеше да даде"Отидох, за да дам Сребърната целувка на Драко,защото го обичам и бла,бла,бла".Тя предпочиташе да изтърпи наказанието си отколкото да каже истината. Итака наказанието и беше да помогне цяла вечер на Филч за куп документи,е поне това можа да изисква Дъмбълдор от Филч,иначе истинското наказание беше още по-лошо.Но важното беше,че Уил се отърва от това да им каже истината,но колко дълго ще я крие,тя не знаеше. | |
|
| |
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Re: Наказания Съб Апр 14 2007, 21:17 | |
| -Стоп,възпротиви се дотогава мълчащата Албена..няма да изпълнява наказание. Всички я погледнаха. -Но защо?попита Снейп с омекнал глас тъй като Албена беше една от любимите ученички на всички,не пишеше в час и домашни но знаеше всичко! -Защото знам причината,поради която дойде в стаята на Слидерин,и тя е уважиттелна но лична.Аз съм префект и отговорник и тя ми сподели,това е важното.А сега ни извинете,каза тя и поведе момичето към стаята на Грифиндор. Поп пътя.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Наказания Вто Апр 24 2007, 11:13 | |
| -Благодаря Аби!Ужасно много съм ти задължена!-каза Уил. -Но брат ти сигурно ще разбере.Умирам от срам от него!Ужас!Само ако той имаше някякъв интерес към мен? По-добре да ме бяха пратили в Слидерин.ама нямаше да е честно!Направо не знам какво да мисля!Ужасно ти завиждам!Ти си сдържана,интелигентна,красива,силна,а не като мен глупава! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Наказания Вто Апр 24 2007, 16:22 | |
| Бела се спря и се вгледа в Уил.. -Уил,не се подценявай,ти си прекрасно момиче..и това,че не си в Слидерин не ти пречи.Всеки има свой собствен чар усмихна се Бела. -Ааа относно Драко..споко,ще се погрижа той да не разбере за това макар че имаш грешно мнение за него,той няма да ти се подиграва..почти никога не го прави освен на отвратителни хора..като Панси Пъркинсън например! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Наказания Вто Апр 24 2007, 19:40 | |
| -Благодаря Аби!Ти си много готина приятелка! И имаш много готин брат!-каза Уил и почервеня.-Макар и фея на любовта не бих го разгадала! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Наказания Вто Апр 24 2007, 19:54 | |
| -Всъщност мн благодаря! а какво ще каже Драко за мен? /------------------------------------- \------------------------------------- | |
|
| |
| Заглавие: Re: Наказания Сря Апр 25 2007, 17:18 | |
| Мм няма защо да ми благодариш,нали за това са приятелите. А за Драко незнам..със игурност може да станете приятели! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Наказания | |
| |
|
| |
| Наказания | |
|