| Тест за Дурмщранг | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Тест за Дурмщранг Нед Фев 18 2007, 15:18 | |
| Отговорете с да или не: 1.Физически силен ли сте? 2.Смятате ли че силата и умнията се по-важни от качествата! 3.Груб ли сте понякога? 4.Безмилостен ли сте? 5.Искате ли да станете велик? 6.Красив ли сте? 7.Умен ли сте?
Отговорете така че да е вярно за вас: 1.Любимият ви цвят? 2.Коя дума ви опива най-точно? 3.Любимия ви предмет? 4.Какво е отношението ви към Черния Лорд? 5.За какво ще използвате знанията и уменията които придобиете в Дурмщранг? 6.Защо искате да учите в института Дурмщранг? 7.Кое свое качество най-много цените? 8.Каква музика слушате най-често: -Хеви Метъл -Рап -Хип-Хоп -Техно 9.Кое животно най-много харесвате от изброените: -дракон -змия -вълк -кон
Или/Или 1.Красив или просто симпатяга? 2.Лош или по-скоро посредата а може би дори добър? 3.Сила или ум? 4.Вманиачен по ЧИ или просто заинтересуван? 5.С високо самочувствие или самовлюбен? 6.Мил или надут? 7.Искате да станете: -нещо като Черния Лорд -смъртожаден -аврор -добър магьосник В КОЙ ДОМ ИСКАТЕ ДА СТЕ?ЗАЩО?
Последната промяна е направена от на Нед Фев 18 2007, 19:18; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ron
Брой мнения : 29 Age : 30 Registration date : 17.02.2007
| Заглавие: Re: Тест за Дурмщранг Нед Фев 18 2007, 18:49 | |
| 1.Физически силен ли сте?-да 2.Смятате ли че силата и умнията се по-важни от качествата!-не 3.Груб ли сте понякога?-рядко 4.Безмилостен ли сте?-не 5.Искате ли да станете велик?-да 6.Красив ли сте?-да 7.Умен ли сте?-да и не Отговорете така че да е вярно за вас: 1.Любимият ви цвят?-зелен , небесно син 2.Коя дума ви описва най-точно?-задръстен 3.Любимия ви предмет?-ЗСЧИ 4.Какво е отношението ви към Черния Лорд?-кръгъл идиот 5.За какво ще използвате знанията и уменията които придобиете в Дурмщранг?-за бъдещето ми за работа и т.н. 6.Защо искате да учите в института Дурмщранг?-защото ме кефи даскалото ! 7.Кое свое качество най-много цените?-Амм давам без да мисла 8.Каква музика слушате най-често: -Рок !!!!! -Техно 9.Кое животно най-много харесвате от изброените: -змия -вълк вълкът повече Или/Или 1.Красив или просто симпатяга?красив 2.Лош или по-скоро посредата а може би дори добър?средата 3.Сила или ум?пф труднооо средно ако има 4.Вманиачен по ЧИ или просто заинтересуван?Вманиячен 5.С високо самочувствие или самовлюбен?високо самочувствие 6.Мил или надут?мил 7.Искате да станете: -добър магьосник | |
|
| |
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Re: Тест за Дурмщранг Нед Фев 18 2007, 19:18 | |
| Ммм сложничко но повечето отговори те пращат в Кардом! Честито!Дано да си доволен от избора ми! | |
|
| |
Джейк Мосвани § Хафълпафец §
Брой мнения : 15 Age : 34 Registration date : 07.03.2007
| Заглавие: Re: Тест за Дурмщранг Сря Мар 07 2007, 21:11 | |
| 1.Физически силен ли сте? - да 2.Смятате ли че силата и умнията се по-важни от качествата! - не 3.Груб ли сте понякога? - не 4.Безмилостен ли сте? - да 5.Искате ли да станете велик? - не 6.Красив ли сте? - да 7.Умен ли сте? - да
1.Любимият ви цвят? - син,зелен 2.Коя дума ви описва най-точно? - приключение 3.Любимия ви предмет? - всички 4.Какво е отношението ви към Черния Лорд? - не го харесвам 5.За какво ще използвате знанията и уменията които придобиете в Дурмщранг? - за добро 6.Защо искате да учите в института Дурмщранг? - за да се науча да боравя с магия 7.Кое свое качество най-много цените? - упоритостта 8.Каква музика слушате най-често: -Хеви Метъл 9.Кое животно най-много харесвате от изброените: -вълк
1.Красив или просто симпатяга? - симпатяга 2.Лош или по-скоро посредата а може би дори добър? - добър 3.Сила или ум? - сила 4.Вманиачен по ЧИ или просто заинтересуван? - просто заинтересуван 5.С високо самочувствие или самовлюбен? - с високо самувствие 6.Мил или надут? - мил 7.Искате да станете: - аврор
В КОЙ ДОМ ИСКАТЕ ДА СТЕ?ЗАЩО? - В който ме поставите. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Тест за Дурмщранг Чет Мар 08 2007, 15:57 | |
| | |
|
| |
biker § Слидеринец §
Брой мнения : 26 Age : 32 § Име § : Sofia Registration date : 22.03.2007
| Заглавие: Re: Тест за Дурмщранг Чет Мар 22 2007, 18:24 | |
| Отговорете така че да е вярно за вас: 1.Любимият ви цвят?Син 2.Коя дума ви опива най-точно?Байкър 3.Любимия ви предмет?физкултура а тук-ЗСЧИ 4.Какво е отношението ви към Черния Лорд?тъпак 5.За какво ще използвате знанията и уменията които придобиете в Дурмщранг?за кеф 6.Защо искате да учите в института Дурмщранг?нз 7.Кое свое качество най-много цените?че съм забавен 8.Каква музика слушате най-често: -Рап 9.Кое животно най-много харесвате от изброените: -змия
Или/Или 1.Красив или просто симпатяга?Нз нека момичетата да кажат 2.Лош или по-скоро посредата а може би дори добър?пОСРЕДАТА ПОВЕЧЕ ЛОШ 3.Сила или ум?сила 4.Вманиачен по ЧИ или просто заинтересуван?заинтересуван даже силно казано 5.С високо самочувствие или самовлюбен?високо самочувствие бе нормално 6.Мил или надут?Нз както е зададен въпроса не мога да отговоря защото понякога съм мил а друг път не но не съм надут 7.Искате да станете: -смъртожаден
В КОЙ ДОМ ИСКАТЕ ДА СТЕ?ЗАЩО?Не ги знам..абе в най-якия! | |
|
| |
Cruel § Слидеринец §
Брой мнения : 14 Age : 33 § Име § : Sofia Registration date : 22.03.2007
| Заглавие: Re: Тест за Дурмщранг Чет Мар 22 2007, 19:51 | |
| Отговорете с да или не: 1.Физически силен ли сте?да 2.Смятате ли че силата и умнията се по-важни от качествата!не мисля така 3.Груб ли сте понякога?да но понякога 4.Безмилостен ли сте?зависи към кого към хората,на които не се кефя да 5.Искате ли да станете велик?не ни най-малко 6.Красив ли сте?еми ако съдя по мнението на другите,значи да 7.Умен ли сте?Средна работа
Отговорете така че да е вярно за вас: 1.Любимият ви цвят?черно и синьо 2.Коя дума ви опива най-точно?печен може би 3.Любимия ви предмет?Физе и Химия а тук ИЧ 4.Какво е отношението ви към Черния Лорд?дразни ме 5.За какво ще използвате знанията и уменията които придобиете в Дурмщранг?ем да се фукам..ебавки просто се кефя на ИЧ 6.Защо искате да учите в института Дурмщранг?еми кефя се на тези хорица 7.Кое свое качество най-много цените?хумора ми,честността и самоконтрола ми 8.Каква музика слушате най-често: -Хеви Метъл -Рап 9.Кое животно най-много харесвате от изброените: -кон
Или/Или 1.Красив или просто симпатяга?а може би съм някъде между двете..чаровен бих казал 2.Лош или по-скоро посредата а може би дори добър?златната среда 3.Сила или ум?и двете са от значение но при мен силата е в по0големи количества! 4.Вманиачен по ЧИ или просто заинтересуван?е чак маниак не съм но да кажем че доста ме кефи! 5.С високо самочувствие или самовлюбен?Нормално самочувствие 6.Мил или надут?Е аре да не се обиждаме не съм надут но съм доста студен понякога а и мил мога да бъда..да го считаме отново за нещо междинно 7.Искате да станете: -аврор
В КОЙ ДОМ ИСКАТЕ ДА СТЕ?ЗАЩО?Се едно аз дори нз кои са! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Тест за Дурмщранг Чет Мар 22 2007, 20:20 | |
| Сложничко но ще ви сложа и двамата в Дартдом! Просто пасвате навсякъде а там е някаква смесица макар че байкъра мога да го сложа и във Фиардом! Ще помисля до утре и ще ви кажа окончателното си решение! | |
|
| |
Draco_Malfoy § Слидеринец §
Брой мнения : 55 Age : 33 § Име § : Sofia Registration date : 22.03.2007
| Заглавие: Re: Тест за Дурмщранг Пет Мар 23 2007, 18:40 | |
|
Отговорете с да или не: 1.Физически силен ли сте?Да 2.Смятате ли че силата и умнията се по-важни от качествата!Не в никакъв случай 3.Груб ли сте понякога?Да 4.Безмилостен ли сте?Зависи към кого 5.Искате ли да станете велик?Да 6.Красив ли сте?Да 7.Умен ли сте?Да
Отговорете така че да е вярно за вас: 1.Любимият ви цвят?тъмно син 2.Коя дума ви опива най-точно?променлив 3.Любимия ви предмет?ИЧ и куидич 4.Какво е отношението ви към Черния Лорд?мразя го и същевременно му се възхищавам макар че моите умения надхвърлят неговите 5.За какво ще използвате знанията и уменията които придобиете в Дурмщранг? Ми по предназначение.. 6.Защо искате да учите в института Дурмщранг? Така реших 7.Кое свое качество най-много цените? Всичките ми качества ги оценявам 8.Каква музика слушате най-често: -Хеви Метъл -Рап 9.Кое животно най-много харесвате от изброените: -кон
Или/Или 1.Красив или просто симпатяга?Бих казал красив 2.Лош или по-скоро посредата а може би дори добър?Посредата 3.Сила или ум?И двете при мен работят в комбинна 4.Вманиачен по ЧИ или просто заинтересуван?вманиачен.. 5.С високо самочувствие или самовлюбен?високо самочувствие 6.Мил или надут?Нито едното от двете 7.Искате да станете: -смъртожаден
В КОЙ ДОМ ИСКАТЕ ДА СТЕ?ЗАЩО?В този,който прецениш!
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Тест за Дурмщранг Пон Мар 26 2007, 19:11 | |
| Така Значи Круъл ти си в Дартдом а Байкъра и Драко-Фиардом! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тест за Дурмщранг | |
| |
|
| |
| Тест за Дурмщранг | |
|