Believe in magic!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Believe in magic!

§ Училище за магьосници §

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Свиждане

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female
Брой мнения : 1665
§ Име § : Аби
§ Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг...
§ Местожителство § : Somewhere I belong..
Registration date : 09.02.2007

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeСъб Фев 10 2007, 12:13

Тук кажете на кога идвате на свиждане ще имате 15 минути на разположение!
Върнете се в началото Go down
Кармен Риддъл
§ Хафълпафец §
§ Хафълпафец §
Кармен Риддъл

Female
Брой мнения : 157
§ Име § : ...in Angel`s heart...
Registration date : 15.02.2007

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeПет Мар 09 2007, 19:55

Кармен,Тру,Кийра,Гуен и Яна дойдоха да видят Бела,защото тя бе припаднала предната вечер и те се тревожиха за нея.
-Бела,как си по-добре ли си?Снощи изглеждаше така все едно си видяла дявола!Какво става?Защо не споделиш може да ти помогнем по някакъв начин.Олеле аз те залях с въпроси,а още не съм ти дала подаръка от всички.-Кармен и подаде гривничка с 5 ангелчета на нея.И всяко имаше име.-Показва как се чувства всяка една от нас.И ние имаме такива,за да знаем когато се случи нещо на някоя да и помогнем.Розовото е ако си щастлива.Синьото е ако си спокоен и си добре.Червеното е ако си ядосан.Бялото е ако си ранен(и психически,и физически).Черното е ако си тъжен,а ако стане сребисто и няма никакъв блясък значи този човек е мъртъв.Дано обаче не се стига до там Smile .Заповядай!
http://deatheaters.justforum.net/portal.htm
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female
§ Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг...

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeПет Мар 09 2007, 20:16

Благодаря ви много,поласкана съм...невероятен подарък.Иначе съм по-добре вси още съм отпаднала и много ми се спи но мадам Помфри прави всичко за да ми помогни и много й благодаря.Бела се усмихна и погледна към приятелките си!О добре че ви има вас иначе незнам какво бих правила..вие винаги ми подкрепяте и се грижите за мен.А това което видях наистина беше призрък...от минелото,името му е Виктор и благодарение на него съм тук сега...не съм ви разказвала но замалко да умра преди година и нещо...но тази тема е за друг път(вижте клуб на зоомаговете в истории за да разберете какво се е случило).Вие как сте?
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeПет Мар 09 2007, 20:18

Наистина е странно случилото се..Гуен също знае какво имам предвид обещаваме да разкажем с подробностиведнага като се съберем в общата стая на Арвен а аз скоро ще съм сред вас,сестрата ми каз че до два дена ще съм напълно въстановена от..как го нареше..силния емоционален шок и потрес Very Happy
Е разказвайте,какво ново в училищи?
Кармен Риддъл
§ Хафълпафец §
§ Хафълпафец §
Кармен Риддъл

Female

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeНед Мар 11 2007, 00:17

-Ами какво да ти кажа...всички обсъждат двете сърца снощи.Разпитват и искат да узнаят кой ги е направил.Както и аз искам да те питам само едно нещо.Има ли нещо общо с това гората около имението Риддъл или по-точно човек,който живее близо до нея?Бела,не ме лъжи!-Кармен изглеждаше по-бледа и от красивата си съкурсничка.-Моля те кажи ми.Кажи ми,че не си се забъркала с него.Умолявам те!-По страните на момичето се стичаха сълзи,а ангелчето на гривните на момичетата,което бе кръстено на нея стана черно.-Отговори ми.
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeНед Мар 11 2007, 14:35

Ами Кармен незнам какво да ти кажа...но няма да те лъжа,защото много държа на теб така че отговорът ми е да..свързано е с него...незная какво е намислил но...за мен беше нещо като шок,защото от онзи ден не съм го виждала..а как само се влюбих в него..дължа му живота си
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeНед Мар 11 2007, 14:36

А ти..ти защо се разплака?Почакай откъде всъщност разбра за него..нима го познаваш?
Кармен Риддъл
§ Хафълпафец §
§ Хафълпафец §
Кармен Риддъл

Female

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeНед Мар 11 2007, 17:20

Господи,Бела,как няма да го знам?!Не,това не може да се случва!Ако ТОЙ разбере за това..Не,не ми се мисли.Щом го познаваш значи знаеш кой е и че ТОЙ много път се е опитвал да го привлече на своя страна
заради невероятно добрите му умения и сега може да използва теб за примамка!Господи,колко съм го умолявала да стои далеч от теб,за да не разбере,а той пак..Сега какво ще правим?Не знам как,но съм сигурна,че рано или късно ще разбере и ще трябва да те предпазим да не попаднеш в ръцете му!-Кармен вече незнаеше какво приказва и май повече приказваше на себе си.Тя беше страшно притеснена и уплашена."Ейнджъл ,трябва спешно да приказвам с теб.Можеш ли да дойдеш в градините на Бобатон без да пострадаш или аз да се опитам
да се измъкна и да дойда?!""Хей,карамелче,по-спокойно.Не знам какво е станало,но в това състояние няма да помогнеш на никого.Ще успея да дойда.Чакай ме там след 5 минути.""Добре.Обичам те.Не знам какво щях да правя без теб!" Момичето прекъсна телепатичната връзка с гаджето и се обърна към момичетата:
-Трябва да ме покриете за малко.Трябва да отида до градините ,за да видя какво ще можем да направим с приятеля ми като допълнителна заита на училището.И някой трябва да е винаги до Бела.Съжалявам,Бела,но от това зависят много животи.Начело с твоя и неговия,а аз нямам намерение да рискувам.Чао.Обещавам бързо да се върна-Тя изхвърча от болничното крило под учудените погледи на момичетата.

Кармен Риддъл

Кармен Риддъл
§ Хафълпафец §
§ Хафълпафец §
Кармен Риддъл

Female

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeНед Мар 11 2007, 18:06

Така довечера ще имаме нужните заклинания,за да те опазим,защото точно сега ти си най-важна.По-важна дори от Потър.Защо ме гледате така учудено?Какво толкова съм казала?-Кармен изглеждаше леко объркана от ококорените погледи на съкурсничките си.
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeНед Мар 11 2007, 19:10

Ааа Кармен благодаря-започна смутено Бела,но аз не разбирам защо се налага това...Волдемор никога няма да използва точно мен за примамка...И още нещо ти не оточни откъде познаваш Виктор и какво искаше да кажеш с това че толкова много си го убеждавала да стои далеч от мен..нима той е знаел за съществуването ми преди да се срещнем?Всички стояха притаили дъх и се опитваха да си обяснят случващото се..между Кармен и Бела имаше много несподелени неща за които бе дошъл момента и всички затаиха дъх в чакане на отговора..
Кармен Риддъл
§ Хафълпафец §
§ Хафълпафец §
Кармен Риддъл

Female

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeНед Мар 11 2007, 21:25

Амии аз не съм ли ви казвала,че с Тру сме ..хм дъщери ан Волдемор?!Еми от там познавам и Виктор.Аа иначе...да,той знаеше,че може да се случи нещо такова.Когато е бил по-малък близо до гората е имало табора и майка му го е завела да му гледат на карти ииии...ам...хм...ами циганката му предвещала,че ще има голяма сила ииии някой негов близък ще иска да я използва за своя угода.Нооо единственият начин да накара Вик да му помогне щял да бъде ако отвлече момичето,което се превръща в красива пантера.Защотооо ....ами защото.. той шял да се влюби безумно в нея-колкото и притеснена да беше Кармен избълва последните думи на бързо.От както беше започнала да говори тя не гледаше нищо друго освен пода.Но когато свърши дигна глава тъй като беше станало много тихо и се чуваше само тиктакането на часовника на мадам Помфри.-Това е всичко,което знам и което мога да ви кажа.
Iana
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Iana

Female
Брой мнения : 174
§ Име § : Яна

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeПон Мар 12 2007, 16:38

Яна беше седнала от едната страна на Бела и гледаше Кармен много очудено и в погледа и се забелязваше интерес към думите на момичето.
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeПон Мар 12 2007, 20:13

Бела мълчеше но бързо успя да осмисли казаното от приятелката й.-Искаш да кажеш че това,което но времето е предвещала циганката ще се оказе истина...и в онази нощ той се е смилил над мен защото вече е знаел,коя съм...и наистина се е влюбил в мен!?
Малко съм объркана а защо за бога не си ни казала че си дъщеря на Волдемор...аз не че не се досещах,знаех от самото начало че има връзка межди теб и Тру и него..и фамилията говори за това и невероятните ви знания!
Бела замълча и поклати убедително и насърчително глава...Бъдете спокойни момичета нищо лошо няма да се случи с мен,не съжалявам за станалото а сега единственото нещо,което трябва да направя е да помогна на Вик да се измъкне невредим от тази каша...която се забърка не без мое участие...При тези думи Белатрикс стана от леглото си още недоизлекувана но пълна с енергия и зе затича но докато излизаша рез вратата се обърна към приятелките си и каза:-Ще ви помоля да останете тук и да не се тревожите..да знам че не е лесно моля доверете ми се...немога да изисквам от вас да рискувате да ви изключат и да излагате на опасност живота си!След като се доизказа тя им прати въздушна целувка,погледна подарената и с обич гривничка с ангелчета и се усмихна след което бързо напусна стаята преди мадам Помфри да забележи липсата и...нооо дали някой нямаше все пак да реши да я последва???
Iana
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Iana

Female
Брой мнения : 174
§ Име § : Яна

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeПон Мар 12 2007, 20:52

Яна погледна към момичетата останали в стаята, а после се затича след Бела. Когато с много усилия успя да я догони каза задъхано:
- Бела, наистина съм очарована от думитите ти че не искаш да ни замесваш за да ни предпазиш, но все пак аз бих искала да ти помогна. Истината е, че ми стана много интересно, а пък и одвен това смятам, че няма много какво да губя. Та може ли да дойда с теб? - Яна гледаше Бела с надеждата тя да се съгласи.
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeПон Мар 12 2007, 21:35

Бела остана стъписана тя гледаше Яна сякаш е загубила ума си!-Янче нали знаеш че ще трябва да преминем през много изпитания и изключително да рискуваме?Момичето до Бела само кимна кротко с глава.Тогава Бела се зарадва и прегърна силно Яна..-Е да тръгваме,вземи само няколкото ти най-скъпи вещи!
Кармен Риддъл
§ Хафълпафец §
§ Хафълпафец §
Кармен Риддъл

Female

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeПон Мар 12 2007, 22:25

-Защо никой не ме слуша какво приказвам???Тру,тръгвай с мен.Гуен,Кийра и Яна може ли да се постараете мадам Помфри да не забележи,че Бела я няма.Знам,че ще се справите.Хайде да тръгваме след нея,Тру.-Кармен избяга от стаята следвана от сестра си.
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeПон Мар 12 2007, 23:03

Бела и Яна чуха тропот след себе си и помислиха че е мадам Помфри,но се оказаха останалите момичета!
Бела спря и ги изгледа..в никакъв случай няма всички да идвате с мен...аз,Драко и Яна ще се справим..прекалено е опасно..Кармен ако искаш и ти ела,защото си ми много близка и можеш да помогнеш но другите да вървят по леглата!3 часът през нощтта е!
Прекалено ще е подозрително да изчезнем всички някой трябва да остане и да се грижи за нещата тук,както и при сериозен проблем или нещастен случай да оведоми Дъмбълдор или Макгонагол!Да побързаме Кармен,Яна..
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeЧет Мар 15 2007, 16:09

Кармен идваш ли??
Кармен Риддъл
§ Хафълпафец §
§ Хафълпафец §
Кармен Риддъл

Female

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeЧет Мар 15 2007, 19:51

Естествено на къде без?!
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeЧет Мар 15 2007, 20:03

Ок хайде тръгваме към Привит Драйв-Драко и Яна чакат вече отвън а аз се отбих да те взема!
Josette du Coudray

Josette du Coudray

Female
Брой мнения : 112
§ Име § : in Aldinor castle
§ Магически особености § : beautiful princess or passionatelly bitch...u choose...
§ Местожителство § : Why don't you just ask me?
Registration date : 16.02.2007

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitimeНед Юли 08 2007, 12:50

Бела, Яна, Тру и Кармен вече бяха тръгнали. В стаята останаха само Кийра и Гуен, които не бяха обелили и дума. Те слушаха внимателно всичко и внимателно осъзнаваха случващото се.
- е май сега сме ние на ход - каза незнайно защо развеселана Гуен - Нали трябва да измаме мадам Помфри. - попта тя?
- Да, но как ще стане това - попита недоумяваща Кийра
- Аз се сещам. Познавам едно момиче, което доста прилича на Бела и ми дължи огромна услуга каза Гуен и излезе за малко от стаята
След 10 минути се върна с друго малко п-ниско от нея чернокосо момиче.
- Меги става ли да ми помогнеш - попита Гуен
- Естествено, само кажи какво - отвърна й загрижено Мери
- Ще трябва да легнеш тук - каза гуен и посочи празното легло - и да се правиш на болна, а след 1 ден да се почувстваш мн по-добре и да си тръгнеш. Но да знаеш всички ще те наричат Белатрикс. - съобщи й Гуен и я погледна
- Хмм, добре .Но ще го направя само защото ти ме молиш - закани се момичето и легна кротко в леглото. Скоро учудващо заспа
- Хей какво й направи - попита Кийра -Как така заспа
- Дадох и малко сънотворна отвара - отговори Гуен усмихвайки се
Двете момичета вече бяха в коридора
- Е да се връщаме в Арвен, а? - попита Кийра
- Добре - отвърна й Гуен и двете се запътиха към дома си.
http://bonbonka.deviantart.con
Sponsored content

Свиждане Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Свиждане   Свиждане Icon_minitime

Свиждане
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Believe in magic! :: Места :: § Болнично крило §-
Идете на: