Believe in magic!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Believe in magic!

§ Училище за магьосници §

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Какво е мнението ви за Драко?

Go down 
+2
Iana
Албена Малфой..
6 posters
АвторСъобщение
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female
Брой мнения : 1665
§ Име § : Аби
§ Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг...
§ Местожителство § : Somewhere I belong..
Registration date : 09.02.2007

Какво е мнението ви за Драко? Empty
ПисанеЗаглавие: Какво е мнението ви за Драко?   Какво е мнението ви за Драко? Icon_minitimeСря Фев 21 2007, 16:12

Кажете сега какво мислите за героя му в ХП Драко Малфой!Кефи ли ви?
Върнете се в началото Go down
Iana
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Iana

Female
Брой мнения : 174
§ Име § : Яна
Registration date : 15.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво е мнението ви за Драко?   Какво е мнението ви за Драко? Icon_minitimeПет Фев 23 2007, 22:38

Кефи ме и то много Very Happy I love you ! И не знам защо, но ми се струва, че в крайна сметка ще стане от добрите. Е, ще видим. Wink
Кармен Риддъл
§ Хафълпафец §
§ Хафълпафец §
Кармен Риддъл

Female
Брой мнения : 157
§ Име § : ...in Angel`s heart...
Registration date : 15.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво е мнението ви за Драко?   Какво е мнението ви за Драко? Icon_minitimeНед Фев 25 2007, 23:17

Iana написа:
Кефи ме и то много Very Happy I love you ! И не знам защо, но ми се струва, че в крайна сметка ще стане от добрите. Е, ще видим. Wink
Стискам палци така да стане Какво е мнението ви за Драко? 706741 Какво е мнението ви за Драко? 38327
http://deatheaters.justforum.net/portal.htm
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female
§ Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг...

ПисанеЗаглавие: Re: Какво е мнението ви за Драко?   Какво е мнението ви за Драко? Icon_minitimeЧет Мар 08 2007, 16:35

Ееее и да не стане голяма работа..аз мисля че така като е лош е много по-интересно иначе щеше да е леко скучничко...
Анна Лестранж
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Анна Лестранж

Брой мнения : 43
Registration date : 01.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво е мнението ви за Драко?   Какво е мнението ви за Драко? Icon_minitimeЧет Мар 08 2007, 22:51

Никой да не се обижда от следващите ми думи,просто аз съм ужасно злобна и когато някой не е на моето мнение се ядосвам.Иначе не искам да обидя никой преднамерено*примигва миличко*.И така:

Който иска Драко да стане добър,да си мълчи.Според мен ролята на лошо момче много му подхожда и точно в това,че е лош му е чара.Ако стане някой мазник като Потър ще е гадно.

Едит:Много сори за грубите думи,просто съм си такава!
Албена Малфой..
§ Слидеринец §
§ Слидеринец §
Албена Малфой..

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Какво е мнението ви за Драко?   Какво е мнението ви за Драко? Icon_minitimeСъб Мар 10 2007, 22:21

Ами и аз смятам че е по-яко да е лош но все пак да оставим другите да кажат своето мнение се пак е тема за разискване!Иначе споко никой няма да ти се сърди за това че си злобничка!Иначе да и според мен това именно че е лош създава интригата и интереса!
energy_light
§ Грифиндорец §
§ Грифиндорец §

Female
Брой мнения : 69
§ Име § : energy_light
Registration date : 02.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво е мнението ви за Драко?   Какво е мнението ви за Драко? Icon_minitimeЧет Апр 26 2007, 11:53

Драко много ме кефи,ама Том фелтън не кой знай колко!
Те са едни и същи,ала Драко изглежда по-чаровен
Пък и добър и лош все тая!
Vampire_f4i

Vampire_f4i

Female
Брой мнения : 52
§ Име § : somewhere in the hell
Registration date : 14.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво е мнението ви за Драко?   Какво е мнението ви за Драко? Icon_minitimeПет Апр 27 2007, 21:58

Според мен Драко, като лош е супер, ако стане добър (не ми се вярва!) пак ще е готин, но не толкова много. Също така, смятам, че не са избрали Том Фелтън правилно. Дж.К.Роулинг изобразява Драко, като готино, лошо момче, което се мазни само на Снейп, заради баща си. А Фелтън (не искам да обиждам никого!) с зализната коса го прави, голям смешник. Не искам Драко да става от добрите, защото Хари със своя силен дух и първостепено то си място в историята, ще го държи в прекалено голяма сянка и няма да мога да разбера нищо повече за него.

ПП: Анна, искам да те помоля за една услуга. Моля те, не пиши с толкова намалени букви, защото както съм си кьорава едва разчитам, а мен ме интересува чуждото мнение!
http://magie.forumsline.com
energy_light
§ Грифиндорец §
§ Грифиндорец §

Female
Брой мнения : 69
§ Име § : energy_light
Registration date : 02.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво е мнението ви за Драко?   Какво е мнението ви за Драко? Icon_minitimeСря Юни 27 2007, 16:19

Новината е,че Драко ще става добър(така пише в 7та книга) .Може би Хари наистина ще оставя в сянка Драко,но тогава ще се разправя много повече за него(т.е. за личния му живот,как се среща с 1 момиче Кайла,което той после целува и т.н )study
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Какво е мнението ви за Драко?   Какво е мнението ви за Драко? Icon_minitime

Какво е мнението ви за Драко?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Believe in magic! :: Фенклубове :: Том Фелтън(Драко Малфой)-
Идете на: