Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Интервюта Сря Фев 21 2007, 16:28 | |
| | |
|
Josette du Coudray
Брой мнения : 112 Age : 34 § Име § : in Aldinor castle § Магически особености § : beautiful princess or passionatelly bitch...u choose... § Местожителство § : Why don't you just ask me? Registration date : 16.02.2007
| Заглавие: Re: Интервюта Чет Фев 22 2007, 19:32 | |
| Интервю на Дан за участието му във филм 5 и 6
Даниел Радклиф даде интервю за "DVD Review Magazine", по повод предстоящото излизане на DVD-то на "Огненият бокал". Дан разказва доста за 5-я и 6-я филм за Хари Потър: Някога притеснявал ли си се, като четеш нова книга за Хари Потър, че може да не ти хареса? Когато излезе шестата книга, ако не беше добра щях да си помисля - какво разочарование, наистина ли трябва да участвам в това? Но прочетох книгата и наистина и се насладих. Така че идеята да участвам в "Нечистокръвния принц" не е лоша, а невероятна. Какво очакваш с нетърпение в следващия филм? Всичко около преподаването, когато Хари формира армията на Дъмбалдор. Мисля, че това е наистина интересно и героично. Мисля, че друго фантастично нещо във филма е връзката на Хари с Невил Лонгботъм и Сириус Блек. Особенно с Невил, с когото имат толкова много общи неща, въпреки че не знаят това! Бъдещето на Алфонсо Куарон в Хари Потър
Режисьорът на "Хари Потър и Затворникът от Азкабан" Алфонсо Куарон наскоро разказа за възможността да режисира следващи Хари Потър филми. На въпрос дали е заинтересуван той отговори: "На този етап, не! Но мога да ви кажа, че прекарах най-хубавите две години от живота си правейки Хари Потър 3. Около всичко това, което Дж. К. Роулинг прави има някаква много положителна енергия. Фантастично е да си около нея и да работите заедно. Не знам, в бъдеще ако съм поканен задължително ще го обмисля, защото беше такова прекрасно преживяване. От друга страна, не съм толкова добър да повтарям неща, които съм правил преди." Още клипчета от DVD-то на Огненият бокал
От "Уорнър Брос" пуснаха още няколко промоционални клипчета от DVD-то на "Огненият бокал". На тях може да видите кадри от първото и второто изпитание, създаването на Волдемор и поглед зад кадър на участниците в тримагическия турнир. Всички клипчета може да видите ТУК. "Огненият бокал" получи номинация за "Най-добър фантастичен филм" и за "Най-добър Британски филм" от "Empire Awards". Наградите ще бъдата раздадени на 13 март. Книга 7 става все по-дълга
Дж. К. Роулинг обнови официалния си сайт, като в дневника си написа, че въпреки огромните си усилия седмата книга за Хари Потър става учудващо по-дълга от планираното. Ето какво още сподели авторката: "Винаги става така. Правя си план, който изглежда добър и спретнат, но щом наистина започна да пиша осъзнавам, че не е възможно Хари да свърши всичко това в една глава. И така това което си мисля, че ще бъде в две глави накрая става в четири. Все още не мисля, че книгата ще бъде по дълга от "Орденът на феникса", но ако това продължава да се случава... не, няма! Ще се придържам към плана и се надявам да не стане. Дано! В момента не мога да ви кажа нищо друго. Всъщност има много неща за които мога да ви кажа, но просто не мога. Съжалявам". Ема ще се впуска в ежедневието на Хърмаяни
В отговор на писмо от свой фен, Ема Уотсън разказва: "След девет месеца почивка, отново се завърнах в студиото, където започнахме да снимаме "Хари Потър и Орденът на феникса". Не мога да повярвам, колко бързо мина годината. Върнах се в училище, като сега уча сериозно за изпитите GCSE. Срещнах се с приятели, видях се и със семейството си. Сега брояча до изпитите ми наистина започна, защото юни наближава много бързо. Продължавам да си напомням колко добре ще се чувствам, когато всичко свърши и ще мога да захвърля книгите настрана за крато - не много в стила на Хърмаяни, знам! Засега, въпреки че ученето върви успоредно със снимките, всичко е наред. Много е приятно да се завърнеш на снимачната площадка на Хари Потър. Всички приятели в училище ми липсват, както и живота, който си бях изградила, докато траеше почивката между филмите. Въпреки това съм много развълнувана за новия филм, което ми помага да приема по-лесно липсата на приятелите ми. С всеки ден филма става все по-интересен и нов за мен, тъй като се запознавам с новия екип и с новите актьори. Най-интересното от всичко е запознаването с новия сценарии от директора Дейвид Йеийц. Вече чувствам, че съм научила доста от него за малкото време, от както сме започнали снимките. Тази година ще се върна към обикновенните неща, които прави Хърмаяни!" Огненият бокал с още награди
Състоя се церемонията по награждаването за наградите на "Moviefone Moviegoer Awards", където "Хари Потър и Огеният бокал" бе номиниран във всички категории, но спечели само в две от тях. Филм 4 взе награда за "Най-добър филм" и за "Най-лош герой" в лицето на Ралф Файнс. Целият екип на Потър Мания поздравява всички посетители на сайта по случай Баба Марта и ви желае да сте весели и усмихнати! Огненият бокал е 5-я най-гледан презокеански филм
"Хари Потър и Огненият бокал" стана 5-я най-гледан филм отвъд океана, като премина границата от 600 млн. долара. На първо място в почетната надпревара е "Титаник" с изумителните 1,24 милярда долара, второ място е за "Властелинът на пръстените: Завръщането на краля" с 752 млн. долара, а третата и четърта позиция са заети от "Философският камък" и "Стаята на тайните" съответно с 657 млн. долара и 616 млн. долара. Филм 4 събра 91 млн. долара в Япония, 84 млн. долара във Великобритания, 62 млн. долара в Германия, 55 млн. долара във Франция, 26 млн. долара в Австралия, 23 млн. долара в Испания, 21 млн. долара в Мексико и над 400 хил. лева в България. В момента "Огненият бокал" се намира на 8 място в световната боксофис класация с 888 млн. долара | |
|
Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Re: Интервюта Чет Фев 22 2007, 20:01 | |
| | |
|