| Лафче | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Лафче Сря Фев 21 2007, 16:28 | |
| | |
|
| |
Josette du Coudray
Брой мнения : 112 Age : 34 § Име § : in Aldinor castle § Магически особености § : beautiful princess or passionatelly bitch...u choose... § Местожителство § : Why don't you just ask me? Registration date : 16.02.2007
| Заглавие: Re: Лафче Чет Фев 22 2007, 19:29 | |
| Кво мислите за новата му пиеса, кадето се разсъблича...мене не ме кефи | |
|
| |
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Re: Лафче Пет Фев 23 2007, 19:13 | |
| Пиеса ли? Незнам но аз си влизам в Потър мания и разглеждам снимки..и по едно време какво да видя-Дан се съблякъл до някакъв кон или пък сниман как гледа едно грозно момиче!Отвратих сее | |
|
| |
Josette du Coudray
Брой мнения : 112 Age : 34 § Име § : in Aldinor castle § Магически особености § : beautiful princess or passionatelly bitch...u choose... § Местожителство § : Why don't you just ask me? Registration date : 16.02.2007
| Заглавие: Re: Лафче Съб Фев 24 2007, 12:56 | |
| ми да ...и мн не ме кефи...той отдавна не ме кефи толкова де...ми да си прай кот иска човека..ама мене не ме кефи така.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Лафче Чет Мар 08 2007, 16:28 | |
| да а скоро се натъкнах на една дето го бяха снимали в цял ръст чисто гол!Ужас! | |
|
| |
Анна Лестранж § Слидеринец §
Брой мнения : 43 Registration date : 01.03.2007
| Заглавие: Re: Лафче Чет Мар 08 2007, 23:00 | |
| Моя милост дава оценка за снимките на Даниел в Потър-мания:
ОТВРАТ!БЕЗУМИЕ!ГНУС!УЖАС!!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Лафче Пет Мар 09 2007, 20:33 | |
| напълно те подкрепям...а друг е въпроса колко се е надул да да го направи тва...е със сигурност е уплашил повечето от досегашните си верни фенове,които го мислеха за готин! | |
|
| |
Анна Лестранж § Слидеринец §
Брой мнения : 43 Registration date : 01.03.2007
| Заглавие: Re: Лафче Съб Мар 10 2007, 14:16 | |
| С една приятелка постоянно се карахме кой е по-хубав-Дан или Том.Аз защитавах Том,а тя Дан.Веднага,когато видях снимките и й ги пратих.Така спечелих!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Лафче Съб Мар 10 2007, 22:15 | |
| Ами то по тази тема няма спор..Дан бледнее пред Том..къде ти Дан..той е по-скоро една космясала маймуна ама карай докато Том...той е невероятен..хмм чакай че се замечтах | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Лафче | |
| |
|
| |
| Лафче | |
|