| С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? Съб Мар 17 2007, 18:42 | |
| Кое е любимото ви занимание във форума,кои теми най-често посещавате и как прекарвате времето си тук!Избираем отговор | |
|
| |
Iana § Слидеринец §
Брой мнения : 174 Age : 32 § Име § : Яна Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Re: С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? Съб Мар 17 2007, 19:08 | |
| Ами повечето неща са ми приятни - да пускам уроци, да проверявам домашните, да разказвам случки за героинята ми, да пиша при Хагрид и Миртъл. | |
|
| |
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Re: С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? Съб Мар 17 2007, 20:27 | |
| Много се радвам! На мен най-много да пиша случки на героинята ми! | |
|
| |
biker § Слидеринец §
Брой мнения : 26 Age : 32 § Име § : Sofia Registration date : 22.03.2007
| Заглавие: Re: С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? Пет Мар 23 2007, 13:53 | |
| Все още незнам,сигурно с нещо свързано със спорт1 | |
|
| |
Draco_Malfoy § Слидеринец §
Брой мнения : 55 Age : 33 § Име § : Sofia Registration date : 22.03.2007
| Заглавие: Re: С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? Нед Мар 25 2007, 12:40 | |
| | |
|
| |
Анна Лестранж § Слидеринец §
Брой мнения : 43 Registration date : 01.03.2007
| Заглавие: Re: С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? Нед Мар 25 2007, 17:48 | |
| Ами..аз много обичам роуплейте,защото са ми някак супер забавни.Правиш няква готина история с непознати хора и идеите ви се смесват и става доста интересно.Не знаеш какво ще напиша следващия и..така | |
|
| |
Draco_Malfoy § Слидеринец §
Брой мнения : 55 Age : 33 § Име § : Sofia Registration date : 22.03.2007
| Заглавие: Re: С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? Пон Мар 26 2007, 18:58 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? Пон Мар 26 2007, 19:13 | |
| Да и аз много се забавлявам с писането на РП..любимото ми в моя форум е именно,че преобладава Рп а не ученето хихи... | |
|
| |
Iana § Слидеринец §
Брой мнения : 174 Age : 32 § Име § : Яна Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Re: С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? Вто Мар 27 2007, 17:51 | |
| Това обезателно е характерно за твоя форум, което супер. | |
|
| |
| Заглавие: Re: С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? Вто Мар 27 2007, 18:53 | |
| Нали..еми във всички форуми преобладава ученето..и все едно и също и омръзва...и аз реших да разчупя скуката!Хех радвам се че ви кефи!Сега се захващам да оформя новите теми за Рп! | |
|
| |
Kykah § Хафълпафец §
Брой мнения : 188 Age : 31 § Име § : Yoana § Местожителство § : na peikata Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Re: С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? Съб Мар 31 2007, 13:57 | |
| не че съм много добра в това ама РП то ме кефи. | |
|
| |
| Заглавие: Re: С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? Съб Мар 31 2007, 19:15 | |
| Защо да не си добра,използвай въображението си и става! | |
|
| |
| Заглавие: Re: С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? Нед Апр 15 2007, 13:03 | |
| Иначе доста интересно ми е и да си играя на някакви игри :р | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? | |
| |
|
| |
| С какво ви е най-приятно да се занимавате докато сте тук? | |
|