Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Смятата ли че форума се нуждае от втори администратор? Нед Мар 18 2007, 14:27 | |
| Мислите ли,че форума трябва да има поне още един администратор или ака се и добре?Посочете пичини. | |
|
Кармен Риддъл § Хафълпафец §
Брой мнения : 157 Age : 34 § Име § : ...in Angel`s heart... Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Re: Смятата ли че форума се нуждае от втори администратор? Нед Мар 18 2007, 15:44 | |
| Че защо ни е втори админ?Ти се справяш отлично.Макар че работата тежка и за теб би било по-лесно ако има кой да ти помага.Така че както ти си прецениш.Но все пак зависи и кой ще е втория админ,така че ...абе както ти си решиш. | |
|
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Re: Смятата ли че форума се нуждае от втори администратор? Нед Мар 18 2007, 16:27 | |
| Благодаря ти!Ми не мисля,че кой знае колко ще ми олекне ако има втори админ а и на мен ми е приятно да се занимавам с форума! | |
|
biker § Слидеринец §
Брой мнения : 26 Age : 32 § Име § : Sofia Registration date : 22.03.2007
| Заглавие: Re: Смятата ли че форума се нуждае от втори администратор? Пет Мар 23 2007, 13:52 | |
| Като гледам ти се справяш сама | |
|
Draco_Malfoy § Слидеринец §
Брой мнения : 55 Age : 33 § Име § : Sofia Registration date : 22.03.2007
| Заглавие: Re: Смятата ли че форума се нуждае от втори администратор? Нед Мар 25 2007, 12:41 | |
| АБСУРД НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА НУЖДА! | |
|
| Заглавие: Re: Смятата ли че форума се нуждае от втори администратор? Пон Мар 26 2007, 19:22 | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Смятата ли че форума се нуждае от втори администратор? | |
| |
|