| Масата на Слидерин | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Масата на Слидерин Съб Фев 10 2007, 14:04 | |
| Тук ще се хранят Слидеринците! | |
|
| |
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Нед Апр 01 2007, 11:56 | |
| Албена продължи и подмина масата на Хафълпаф и ето че стигна до масата на слидеринци.Вече минаваше времето за закуска така че тя бе почти празна. "Ето го Драко",зарадва се момичето.Брат й седеше и се разправяше Гойл за правилата на мъгълската игра ръгби. -Здрасти!Лъчезарно поздрави Бела и прегърна брат си ,след което седна до него. -Защо се зебави толково,попита момчето. -А Драко,трябваше да пратя едно писмо. -Окей,каза момчето и продължи спора си. -Бела,ти как мислиш,обади се Гойл,целта на ръгбито да наръгаш някой в слабините ли е? .Албена тъкмо отпиваше от тиквения си сок и едва на го изплю,като в следващия момент видя Драко да й намига -Амаа разбира се-проточи Аби и продължи да яде като се подсмиваше весело и намигаше на брат си. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Съб Дек 29 2007, 21:34 | |
| Гойл погледна със зинала уста... -Епа значи аз съм за там!-каза той и се изправи..са ше предложа на тоя тлъст Слъгхорн да попрактикуваме малко. Драко се беше ухилил и едва сдържаше да не почне да се залива от смях. Краб също кимаше утвърдително и сочеше към един едър професор на продълговатата маса на учителите.. -Ша се навие-отсъди момчето. Бела се усмихна и се почуди къде ли е Яна..сега на масата бяха само те четиримата а на другия край фенки на Драко... | |
|
| |
Iana § Слидеринец §
Брой мнения : 174 Age : 32 § Име § : Яна Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Съб Дек 29 2007, 22:07 | |
| Все едно бе прочела мислите на Аби, Яна с бавна похотка се появи в залата и се запъти към масата на Слидерин. Изглеждаше доста сънено. Отиде при приятелите си, поздрави ги и седна. - Как сте кво става? - попита разсеяно тя | |
|
| |
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Съб Дек 29 2007, 23:18 | |
| -О здравей!Чудех се,кога ще дойдеш... -Ъъъъ..ние,си говорим за ръгби-каза Драко,след което се надвеси над нея и й каза как будалкат тъпичките Краб и Гойл.. | |
|
| |
Iana § Слидеринец §
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Нед Дек 30 2007, 13:05 | |
| Яна се разхили и поклати глава. - Ама те горките са много тъпи... - каза тихо тя, така, че да я чуят само Аби и Драко. От своя страна те кимнаха в знак на съгласие. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Нед Дек 30 2007, 20:18 | |
| В следващия момент тримата с изумление видяха,как Гойл задмина масата на Слидерин и застана близо до Височайшата маса и се почеса по главата отнесено. След това започна да говори..както винаги несвързано. -Ааа ъъ..професоре Слъгхорн..аз такова..идеята е да напраим игра..кат при мъгълитее..те нарича се ръчки...требва да наръгаш другия...там...ааа...там дее..в слабините.-той завърши мисълта си и загледа с тъповато изражение и с очакване.. | |
|
| |
Iana § Слидеринец §
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Пон Дек 31 2007, 15:06 | |
| Професорът изгледа Гойл с огромно изумление. - Какви глупости ми говориш..... от.... от къде ти хрумна подобно нещо! - запълтечи той, а Гойл гледаше тъпо и не разбираше защо не харесват "генялната" му идея. Яна, Бела и Драко седяха и вече не можеха да сдържат смеха си. Гойл погледна объркано към тях, а Драко му кимна в знак, че трябва да продължи да обяснява на Слъгхорн предложението си. - Абе.... аз такова.... много си е хубава идеята ми вие сигурно не разбирате, кво имам в предвит.... Професорът гледаше с отворена оста и не можеше да разбъре от къде на Гойл му хрумват такива глупости, а момчето от своя страна не престанаше да говори... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин Пон Дек 31 2007, 15:44 | |
| Голямата зала в миг се изпълни със смях,всички се превиваха и си шушукаха нещо.Гойл обаче взе,че се възгордя и продължи да се обяснява.. -Ама професореее...аре дее...-примоли се той -Аз..ъъъ таковаа..каза Слъгхорн,почеса се по брадата и погледна към другите професори,които също се смееха,единствен Снейп седеше съсредоточен,както винаги.Дали не можем да чеум Гойл..-каза с треперещ глас професор Хорас Слъгхорн. -Да..какво?-възмути се накрая професор Макгонагол. Драко се ококори и побутна другите,които с изумление установиха,че Слъгхорн се е вързал... -Ааа разбира се,ще попроменим малко правилата,ма иначе може да си я бива играта...каза той | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Масата на Слидерин | |
| |
|
| |
| Масата на Слидерин | |
|