| Нощни разходки | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Kykah § Хафълпафец §
Брой мнения : 188 Age : 31 § Име § : Yoana § Местожителство § : na peikata Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Нощни разходки Пон Мар 26 2007, 21:47 | |
| Беше нощ...Кийра неможа да заспи затова се измъкна от леглото си и тръгна към Забранената гора.Тя влезе навътре в гората и седна на един пън загледа се в зведите "или поне това което се виждаше от тях"помисли си тя защото времето беше доста облачно...изведнъж саваля дъжд "О,по дяволите"Тя се затича към замъка но изведнъж пред нея изкочи някой-Кой си ти? | |
|
| |
Кармен Риддъл § Хафълпафец §
Брой мнения : 157 Age : 34 § Име § : ...in Angel`s heart... Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Re: Нощни разходки Пон Мар 26 2007, 22:26 | |
| -Хей,Кийра,спокойно.Аз съм Кармен.Какво ти е?Добре ли си?-Бледорусото момиче тъкмо се беше запътило към мястото,където имаше среща с гаджето си,когато я видя.-Ккаво правиш тук? | |
|
| |
Kykah § Хафълпафец §
Брой мнения : 188 Age : 31 § Име § : Yoana § Местожителство § : na peikata Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Re: Нощни разходки Вто Мар 27 2007, 09:52 | |
| О нищо особено разхождах се.А ти защо си тук? | |
|
| |
Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Re: Нощни разходки Вто Мар 27 2007, 18:29 | |
| Разговора на двете беше прекъснат от Албена,която се появи мокра до мозъка на костите си и устните и бяха обагрени от прясна кръв.За нея срещата бе не по-малко изненадваща.-Здрасти,какво ви води насам в това време,не трябва ли да сте по леглата,каза иронично Бела и се засмя.Тя знаеше че тя най-малко можеше да пита това така че замълча. | |
|
| |
Kykah § Хафълпафец §
| Заглавие: Re: Нощни разходки Вто Мар 27 2007, 20:24 | |
| Здрасти, Албена защо цялата уста е в кръв за бога...!? | |
|
| |
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Re: Нощни разходки Вто Мар 27 2007, 20:57 | |
| -Амм..аз съм вампир,ако езнаехте,трябва поне веднъж в месеца да се храня като хората ухили се Бела.Не шегувам се не съм задължена да пия кръв росто имах сметки за разчистване с Панси Пъркинсън. (за повече инфо прочетете в историите с вампири) -А сега е ваш ред?Какво ви води насам приятелки..а Киийра викай ми Аби,Абс,Алби или Бела,нека не сме толкова формални отново чаровно се усмихна чернокосото момиче. | |
|
| |
Kykah § Хафълпафец §
| Заглавие: Re: Нощни разходки Вто Мар 27 2007, 21:03 | |
| Аз просто неможах да заспя и реших да се поразходя... ПП.какво да ти викам бени | |
|
| |
| Заглавие: Re: Нощни разходки Вто Мар 27 2007, 21:06 | |
| -Разбирам,разхождате се просто. ПП.Викай ми на галено а не с цялото име както искаш просто Албена ме наричат,когато говорим много сериозно или когато се разправям с някой така че предпочетам нещо по-мекичко.Иначе името много си ми харесва.. | |
|
| |
Брой мнения : 157 Age : 34 § Име § : ...in Angel`s heart... Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Re: Нощни разходки Вто Мар 27 2007, 21:14 | |
| Ей супер отърваме от разправяне с оная .....!Аз тъкмо се бях запътила към гаджето си когато видях Кийра и така.Ох,като каза кръв Ейнжъл ще ме убие,че още не съм пила за тоя месец.-Кармен се ухили така все едно туко що беше свършила някоя глупост. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Нощни разходки Вто Мар 27 2007, 21:17 | |
| Хехе,така си е,контрола на гаджетат е велико нещо! Е то и аз не съм,при което Бела избърса устните си,поне не качествено. Онази пача ми държи сметка и си мисли,че може да се ми се отваря..представи си физиономията й когато видя зъбите ми...ммм че приятна изненада..боже чудя се какво ли прави Вик.. | |
|
| |
Kykah § Хафълпафец §
| Заглавие: Re: Нощни разходки Вто Мар 27 2007, 21:21 | |
| Е аз ви оставям.Приятно пиене на кръв.-извика изведнъж Кийра превърна се във вълк и изчезна между дърветата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Нощни разходки Вто Мар 27 2007, 21:31 | |
| -Опа май я уплашиме,макар че не ми се вярва особено.Кийра не се плаши лесно.Какво ли е станоло?-Кармен беше много озадачена.Погледна към Бела и видя,че и нейното изражение издаваше същото.-Дали да не я последваме?-тихо предложи русокоската. | |
|
| |
Kykah § Хафълпафец §
| Заглавие: Re: Нощни разходки Вто Мар 27 2007, 21:39 | |
| Кийра тичаше тичаше "Боже не знаех че Аби е вампир.Но това е най малката ми грижа сега"Тя стигна до едно полянка която беше окъпана с лунна светлина... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Нощни разходки Вто Мар 27 2007, 21:47 | |
| Неочаквано зад нея се появи грациозна черна пантера...Кийра,какво стана,съжаляваме ако сме те уплашили,нали знаеш,че на теб и приятелите ни никога няма да посегнем...пък и това не е по нашежелание! | |
|
| |
Kykah § Хафълпафец §
| Заглавие: Re: Нощни разходки Сря Мар 28 2007, 19:45 | |
| О спокойно не се страхувам най малко пък от вас... Но сега трябва да тръгвам... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Нощни разходки Сря Мар 28 2007, 21:19 | |
| Хей така кажи,хайде върви,до после.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Нощни разходки Чет Мар 29 2007, 19:56 | |
| Кармен..трябва да поговорим..говорих с Виктор и имам новини..сега трябва да свърша нещо,което надявам се да има успех...не ти препоръчвам да идваш с мен...изобщо незнам настроенията на тези същества! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Нощни разходки Чет Мар 29 2007, 22:17 | |
| Спокойно мога да се пазя,така че да тръгваме.-Кармен се усмихна.-Май гаджето ми ще почака.Та какво е казал миличкия ми чичо? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Нощни разходки Пет Мар 30 2007, 17:07 | |
| Ами..страховити неща,които не предвещават добър край на започнатата от нас мисия.Доколкото знам,онези смъртожадни в къщата на Дърсли са се досетили причината,поради която сме там и са уведомили Волдемор,това разбира се не е проблем,защото в писмото моментално ще се появи новото му убежище..но сега той вече знае,че сме по петите му и ще ни стане много по-трудно..сигурно на всяка крачка ще срещаме смъртожадни,поставени лица и диментори.Но най-страшното е друго,свързал се е с Виктор и го е предупредил,че не отговаря и че ако не премине на негова страна няма да се смили наз живота му,камо ли над нашия...заплашвал го е доста но Вик не е склонил.. Каза че Волдемор е започнал скрита война,която скоро се очертава да се превърне в реална..тръгнал е от град на град да събира поддържници и именно затова ние временно имаме друга задача преди да се заемем с издирване на местожителството му,трябва да говорим с всички главатари на върколашки и вълчи глутници и да ги привлечем на наша страна,също така колкото може повече магьосници и вампири,но трябва да се крием,защото ако Волдемор разбере,с какво се занимаваме,сме загубени.. | |
|
| |
Draco_Malfoy § Слидеринец §
Брой мнения : 55 Age : 33 § Име § : Sofia Registration date : 22.03.2007
| Заглавие: Re: Нощни разходки Пет Мар 30 2007, 20:26 | |
| В разговора си те двете не бяха забелязали присъединилия се Драко,който сега се бе подпрял на ствола на едно дърво и внимателно слушаше разговора.Не се намесваше.Той съзнаваше колко е сериозен проблемът и че може да загуби сестра си но имаше и още нещо,което го тревожеше...нещо,което не бе споделил с никого,дори с най-близкия си човек.сестра му. Драко мислеше трескаво и все не стигаше до изход от ситуацията..ако сестра му разбереше много щеше да се притесни и да се уплаши,затова..той щеше да мълчи и да търси сам изход. -Кармен,замълчи за момент...Бела се залуша.Не сме сами..каза. -Да,не сте сами..и русокосото момче излезе иззад дървото.Съжалявам,че ви изплаших.. -Драко!!!Учуди се Кармен,какво правиш по това време тук??попита озадачено момичето със сестра му-Кармен. -Сега не е моментът пък и аз бих могъл да ви попитам същото. Драко свел поглед и проронил...Но предполагам всички се досещаме. Явно момчето не познавало достатъчно добре сестра си,която нямала пропуск.Албена веднага усетила тревогата и безпокойството в гласа на брат си..но замълча,досещаше се,че може би брат й не искаше всички да узнават -Както и да е...беше тежка вечер,предлагам да си лягаме а утре ще довършим разговора си! -Чудесна идея,съгласи се Кармен! Драко не продума а остана на мястото си. Аби се върна и каза на брат си-Не се тревожи Драко,всичко ще е наред,подозирам проблема ти. При тези думи Драко незнаеше какво да мисли,сестра му беше велика... -Е ..добре,отрони накрая момчето.Бела се доближи и го целуна по челото след което го хвана за ръка и го поведе към замъка..вечерта тепърва започваше... Те стигнаха до замъка и се разделиха -Чао Карамелче,усмихна се Бела. Драко не съзнаваше,защо си викат Карамелчи и ела но замълча -Довиждане Кармен,до утре. -Да,утре ще се видим..каза Кармен и се забърза към кулата на Хафълпаф. -Да вървим,прошепна Албена и двамата тръгнаха към Слидеринското подземие.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Нощни разходки Нед Апр 01 2007, 12:02 | |
| По пътя натам Бела избягваше да задава въпроси,никой не биваше да разбира за разговора им.. Драко вървеше мрачно и също не говореше. Отвреме навреме той явно трепереше. Албена беше притеснена,тя подозираше какво се е случило и ако наистина беше така към проблема с хващането на най-големия вампир ,наречен "Господаря" както и към спасяването на магьосническия свят и преследването на Волдемор щеше да се добави още една тревога.. (продължава в общата стая на Слидерин) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Нощни разходки | |
| |
|
| |
| Нощни разходки | |
|