Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Шопинг Нед Апр 01 2007, 17:41 | |
| Всички знаем,че страстта на момичетата е шопинг!Та въпросът ми е:Къде ходите да пазарувате,какво най-често си купувате? Какво нй-много обичате да си купувате? | |
|
Poisson_baby § Слидеринец §
Брой мнения : 14 Age : 33 § Име § : In your mind,in your blood.. Registration date : 22.03.2007
| Заглавие: Re: Шопинг Нед Апр 01 2007, 19:36 | |
| В Русия има много хубави места за шопинг.Тук принципно ходя в Мола или друг голям магазин а не от сергии.Най-често си купувам блузи а любимита ми неща са обувки,имам слабост към тях,винаги ги заглеждам. | |
|
Iana § Слидеринец §
Брой мнения : 174 Age : 32 § Име § : Яна Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Re: Шопинг Нед Апр 01 2007, 21:47 | |
| По принцип обичам да ходя в Мола или в Сити Центъра, защото има много магазини на едно място. Обичам да си купувам всякакви дрехи. И обувки. Харесват ми спортните магазини (на адидас, найк и прочие), от там обаче пак най-много си купувам дрехи. Обичам и да ходя в магазините за разни техники - "Технополис", "Техномаркет". | |
|
Кармен Риддъл § Хафълпафец §
Брой мнения : 157 Age : 34 § Име § : ...in Angel`s heart... Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Re: Шопинг Нед Апр 01 2007, 21:59 | |
| Да,би било хубаво и в Търговище да има събрани на едно място повече магазини за дрехи,ама няма.За жалост.Иначе нямам точно определен магазин,от която постоянно да пазарувам.Каквото ми хареса това си купувам без значение от гаражче или магазин за облекла. | |
|
Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Re: Шопинг Пон Апр 02 2007, 10:20 | |
| Аз също обичам да ходя в СCS-a а също и в Mall of Sofia. Но около нас също има едни много яки магазини и понякога ако си харесам нещо си го купувам от там! Попринцип често си купувам дрехи и парфюми,а най-много обичам..хмм,може би разни ластичета и шнолки за коса.. | |
|