Believe in magic!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Believe in magic!

§ Училище за магьосници §

ИндексЗбИжЗИЙГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

УРОЦИ

Go down 
АвторСъобщение
energy_light
§ Грифиндорец §
§ Грифиндорец §

Female
Брой мнения : 69
§ Име § : energy_light
Registration date : 02.04.2007

УРОЦИ Empty
ПисанеЗаглавие: УРОЦИ   УРОЦИ Icon_minitimeНед Апр 15 2007, 13:26

О'кей вече започваме.Аз съм вашата учителка.Макар и да нямам мн ученици аз започвам.
Урок 1
Пророкуването е възникнало още преди хиляди години,защото много от хората са се интересували какво ще е бъдещето им.Пророкуването се е извършвало с цел да се избегнат лошите моменти и да се сбъднат добрите тоест да се промени съдбата.Пророкуването се е извършвало с помоща на най-различни неща:кристална топка(за най-добрите предсказатели),карти,миди,камъчета,чаени листенца и др.
Сега едно добро гадание:
Взимаш 3 камъчета-1 червено,1 зелено и 1 бяло.Зеленото е ДА,червеното е Не,а бялото е въпроса ти.Взимаш ги,питаш въпроса си и ги хвърляш близо до теб.Което от двете цветни камъчета е по-близо до бялото то е отговора ти.
Върнете се в началото Go down
energy_light
§ Грифиндорец §
§ Грифиндорец §

Female
Брой мнения : 69
§ Име § : energy_light
Registration date : 02.04.2007

УРОЦИ Empty
ПисанеЗаглавие: Урок 2   УРОЦИ Icon_minitimeВто Юни 26 2007, 12:47

Тъй като този урок го давам през ваканцията,към него няма да давам домашно!
ГАДАЕНЕ С ЧАЕНИ ЛИСТЕНЦА
БЪДЕЩЕТО В ЧАША ЧАЙ
То е възникнало още от древен Китай и до днес оказва влияние върху живота на хората.На чай може да се гледа така,както и на кафе.

КАКВО ТИ Е НЕОБХОДИМО?
В чаша вряла вода сложи пълна чаена лъжичка и...мисли за бъдещето.След малко чаените листенца ще оформят на павърхността на водата някакъв образ,който е знак за нещо и подсказва бъдещето.Нарисувай го на лист хартия и провери какво означава.Когато поизстине,обери чаените листенца с лъжичка и изпий прекрасния чай.

ЛЕГЕНДА
Звезда-подходящ момент за незабавно действие
Слънце-светлина на хоризонта след дълъг период на затъмнение
Шапка-нещо може да попречи на плановете ти.По-добре отложи за по-късно каквото си намислил/а
Луна-дни,изпълнени с промени.Почакай до новолунието,ако искаш да спечелиш нечие сърце
Котка-бъди предпазлив/а и се пази от фалшиви приятели

ОСТАНАЛИТЕ ФИГУРКИ И ЗНАЦИ,КОИТО НЕ СЪМ НАПИСАЛА МОЖЕТЕ САМИ ДА ОТГАТНЕТЕ ВЪВ ВАШАТА ЧАША ЧАЙ

НАДЯВАМ СЕ УРОКА ДА ВИ СЕ Е СТОРИЛ ПРИЯТЕН И...ПРИЯТНА ВАКАНЦИЯ!

Върнете се в началото Go down

УРОЦИ
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Believe in magic! :: Учебни предмети :: Пророкуване-
Идете на: