Не знам дали вече съм пускала герои,ама като гледам май не съм.Ако съм-с тази ще играя.
Име: Ема Блек
Възраст: 11, първи курс
Външно описание:Ема притежава тъмния чар, присъщ на семейство Блек. Има дълга, смолисто черна коса, която отразява слънчевата и-най-вече-лунната светлина-превръщайки я в разкошна феерия от отблясъци.Очите й са черни като нощта, но в тях има нещо, което я отличава-дори тя не може да каже какво точно е. Нещо светло, нещо добро. За крехката си възраст е висока и има страхотна фигура. Усмивката й, която на пръв поглед е тайнствена и необщителна, при по-често появяване на лицето на Ема става открита, нежна и светла, истински красива. Освен това тази усмивка почти никога не слиза от лицето на момичето. Лицето й е красиво, привлекателно, с правилни черти и равномерен тен. Единственото, което я дразни в самата нея, са луничките. Мрази ги! Но пък има хора, които, незнайно защо, й ги харесват...
Характер: Ако трябва да се опише характера на това момиче с две думи, те без съмнение ще бъдат СЛАДКА и МИЛА. Това я описва най-добре. Нищо-или почти нищо-не е в състояние да я ядоса, винаги е готова да помогне в беда и често се жертва за щастието на най-близките си хора. Никога не говори зад гърба на хората, но ако някой говори зад гърба на някой приятел на Ема, веднага бива разобличен! Тя по принцип не обича да клюкари и да разнася тайни, но пък и не обича двуличието. И макар в това отношение да си пада малко гаднярка, все пак целта оправдава средствата. Умее с малко думи да казва много неща, много мрази когато хората се отнасят несправедливо с някого и винаги защитава потърпевшите.