| Стаята на момичетата | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Стаята на момичетата Съб Фев 10 2007, 14:38 | |
| | |
|
| |
Анна Лестранж § Слидеринец §
Брой мнения : 43 Registration date : 01.03.2007
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата Вто Мар 06 2007, 22:53 | |
| Ерика влезе в спалнята на момичетата и се просна на леглото си.Беше ужасно изморена и имаше нужда от сън. "Стани Ерика!Имаш билкология,а после и прокуване"-мислеше си момичето,но не помръдваше. Чувстваше се така сякаш е орала и копала два дни без спиране.Не беще си доспала,вратът я болеше,а и беше ужасно сърдита на света.Ерика затвори очи и мигновено заспа.Сънуваше как тича из градините в задния двор на имението й,брат й я гонеше,забавляваха се.Родителите им се бяха настанили под черешовото дърво и двамата бягаха към тях.Все още баща й беше там..Изведнъж се събуди от силен трясък на вратата.Вътре влезе... | |
|
| |
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата Чет Мар 08 2007, 16:11 | |
| Аби,която минаваше да провери как се чувства Ерика в новия си домл-Здрасти Ерика,събудих ли те?Страшно извинявай..как си иначе намери ли приятели тук? | |
|
| |
Анна Лестранж § Слидеринец §
Брой мнения : 43 Registration date : 01.03.2007
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата Чет Мар 08 2007, 22:44 | |
| Ериак разтърка очите си. -О Аби-усмихна се тя-Аз съм добре,а приятели още няма-усмихна се криво тя-Спокойно..бивам..а ти как си? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата Пет Мар 09 2007, 18:49 | |
| Скоро ще намериш готини приятели ще видиш!Аз съм супер,много съм весела днес! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата Пон Мар 12 2007, 22:34 | |
| Бела направо влетя в стаята(позната ви е като Бела защото прилича на леля си Белатрикс и е много способна магьосница но името и е Албена-едно от най-старите магьоснически имена) и подмина съученечките си.Групата от злобни Слидеринки,състояща се от 5 момичета никак не се нравеше на властната Аби и тя обичаше да ги поставя на мястото им когато си позволяха хаплив коментар по нейн адрес или на някого от семейството! Те я видяха и се спогледаха а когато се опитаха да подхвърлат някоя тъпа шега тя им изшутка -Майната ви! и бързо все няколко свои вещи и ги прибра в красива пътна чанта след което напусна стаята и хлопна вратата отправяйки се към стаята на момчетата...преди да замине. | |
|
| |
Iana § Слидеринец §
Брой мнения : 174 Age : 32 § Име § : Яна Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата Пон Мар 12 2007, 23:08 | |
| Малко след Бела и Яна влезе в стаята. Едно от момичетат се ухили злобно и каза: -Първо онази Малфой сега и ти си се разбързала за някъде. Какво става а? Да не разбрахте, че сте едни от най-смотаните в училището и решихте да си тръгне. Яна само погледна момичето и избухна в смях. После събра няколко нещо и без да казва нищо излезе. Беше много развълнувана от това което бредстоеше. На няколко крачки от стаята чу отново гадния глас на същото момиче: - Горката, тотално е изперкала вече се смее сама. Яна се подсмихна и поклати глава. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата Вто Мар 13 2007, 18:19 | |
| Яна провикна се Бела от общата стая хайде побързай скоро всички ще усетят липсата ми от Болничното крило... | |
|
| |
Iana § Слидеринец §
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата Сря Мар 14 2007, 14:35 | |
| -Идвам, оф извинявай че се забавих просто ония лигли от стаята ни ме ядосаха малко. - каза Яна и дотича до Бела.- Ъъъъ, здрасти Драко -поздрави момичето като видя брата на Аби. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата Сря Мар 14 2007, 18:58 | |
| Драко още беше сънен само помаха с ръка на момичето и се усмихна така,както само той можеше...Бела също се усмихна и попита-Какво искат онези? | |
|
| |
Iana § Слидеринец §
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата Сря Мар 14 2007, 19:05 | |
| - Искат да знаят къде отиваме и разправят че сме били най-смотаните в училището. Какво може да искат идиотки като тях. - отговори Яна и поклати глава. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата Сря Мар 14 2007, 23:22 | |
| Аби само завъртя укорително глава и се засмя-А сега е време да вървим и да не губим повече време...към Привит Драйв но първо-да вземем Кармен!! | |
|
| |
Iana § Слидеринец §
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата Сря Мар 14 2007, 23:24 | |
| - Ами да тръгваме - каза Яна и се усмихна. После заедно с Бела и Драко излезе от стаята. | |
|
| |
Vampire_f4i
Брой мнения : 52 Age : 30 § Име § : somewhere in the hell Registration date : 14.03.2007
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата Нед Мар 18 2007, 13:22 | |
| Изведнъж вратата на стаята се отвори и вътре влезе новото попълнение на момичешките спални - Алис Снейп.Алис само погледна седящите момичета и се насочи към едно от леглата,остави си набързо нещата и тръгна да излиза.Тогава едно от момичетата я хвана за ръката и я погледна въпросително.Алис хвана нейната ръка и я изви болезнено като я погледна ядосано и каза: - Никога не ме докосвай!Разбра ли?И кът толкова искаш да знаеш аз съм Алис Снейп! - след което излезе. Когато влезе в общата стая видя забързаните момичета и Драко които излизаха.Тя само им извика: - Какво съм изпуснала?Бела,ти не трябваше ли да си в болничното? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата Нед Мар 18 2007, 14:10 | |
| Бела се извърна в движение и каза-Няма време за това сега Алис..скоро ще разбереш!И тримата продължиха забързано.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата Съб Дек 29 2007, 21:28 | |
| ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Бела стреснато се събуди,пръстенът и отново се увиваше стегнато около пръста й.. "Стаята...стаята...." шептеше някой на Змийски.. Момичето отвори очи и първото нещо,което направи ,бе да се огледа..скоро забеляза,че Яна липсва от леглото си..часът беше 3 през нощтта и просто нямаше логично обяснение на отсъствието й... Тя си припомни злокобното "Стаята..." и изведнъж в умът и проблесна идеята за стаята,в която преди това Потър едва не откри смъртта си..нима можеше сега нещо отново да става в Стаята на тайните... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Стаята на момичетата | |
| |
|
| |
| Стаята на момичетата | |
|