Believe in magic! § Училище за магьосници § |
|
| Стаята на момчетата | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Стаята на момчетата Съб Фев 10 2007, 14:39 | |
| Тук пък е забранено за момичета!Сама момчета! | |
| | | Албена Малфой.. § Слидеринец §
Брой мнения : 1665 Age : 32 § Име § : Аби § Магически особености § : Владее до съвършенство всякакъв вид магии (дори безсловесни),легилимантка,зоомаг... § Местожителство § : Somewhere I belong.. Registration date : 09.02.2007
| Заглавие: Re: Стаята на момчетата Пон Мар 12 2007, 22:56 | |
| Бела видя надписа на вратата и направи физиономия..досега не го бе спазвала а сега ли? Все пак реши да спази етикета и почука...никой не й отговори,изглежда всички слидеринци спяха и незнайно това я учуди въпреки че стрелките на уникалния й часовник сочеха,че часът е 3 и 17 през нощтта... Тогава тя просто влезе без да вдига много шум..само мантията й се влачеше по равния под. Тя стигна до леглото на брат си..Драко спеше неспокойно в леглото си и трепереше..Бела го зави,не й се искаше да го буди и реши да постои да го погледа преди да се рзделят незнайно за колко дълго..е имаше начини да оддържат връзка но каква полза щом не са заедно...Аби и Драко бяха почти на еднаква възраст,той бе със 7 месеца по-голям от нея,но в училище бяха един курс и всички й завиждаха че има такъв брат,а на него такава сестра,те прекрасно се познаваха и разбираха ето защо на мига Албена се стресна,Драко спря да трепери и забави дишането си-Аби се принуди да заговори,тя го побутна леко и той озадачен се събуди-Шшшт Драо,никой не трябва да разбира,че съм тук,дойдох да се сбогувам с теб,имам работа братле и незнам кога и как ще се върна-пази се.Бела се наведе и го целуна по бузата но той се повдигна от леглото и й каза-Абс луда ли си?Първо ми обясни какво става и след това идвам с теб..Аби го прекъсна и въздъхна тежко..не сега Драко нямам време за приказки..когато се върна ще ти разкажа всичко обещвам...и се случи нещо,което отдавна не бе се случвало-тя зплака.Брат й стана и започна да се облича-двам с теб,заключи и тя нямаше намерение да спори..помисли си че идеята да дойде не е бела добра..ако загубеше брат си нямаше да си го прости. Скоро той беше готов и двамата хванати за ръци илязоха бързо от стаята ...очакваше ги приключние изпълнено с многонеизвестности и пречки,навярно щяха да се изправят пред много трудности и най-вече пред страховете си..но щяха да издържат заедо..те се спогледаха и продължиха напред да намерят Яна. | |
| Заглавие: Re: Стаята на момчетата Вто Мар 27 2007, 20:00 | |
| Ето че сега цялата шумна компания нахлу в момчешката стая като обсъждаше случилото се само преди броени минути..всички бяха весели но по едно време Бела се усети и друпна за ръката Кармен.Момичето се приближи..-Кармен у теб ли е писмото?попита загрижено Албена.Русото момиче започна трескаво да пребърква джобовете си..в това време всички бяха спряли да се шегуват и бяха затихнали в очакване...-О неее,няма го..господи,сигурна съм,че беше в джоба ми..-Било е?!?сепнаха се останалите-Да било ее..каза отегчено Бела и изуми всички..но сега е в нечий друг джоб и странно защо знам в чий..при тези свои думи красавицата се доближи до единия ъгъл и с рязко движение свали мантията невидимка и под нея за всеобща изненада се показа Потър-of course --О Абс,защо никога не си ми споменавала,че вожеш да виждаш през мантии от този тип?но въпроса на Драко си остана без отговор.Другите гледаха леко зшеметено но бързо се усетиха и започнаха да мислят как мръсника Потър бе докопал писмото,за което толково се бориха.-Така..започна бавно Бела,която се бе подпряла на тената и беше препречила пътя на Хари към изхода,имаме малко да си поговорим с теб Потър..знаеш ли,ще ти призная..идеята ти не беше никак добра...-Извенявай,прекъсна я Кармен,но как той се е докопал до писмото и откъде знаеше.-Много е просто...не забелязахте ли,как веднага като стигнахме до стаята ни се натресоха фенките на Драко, е Потър явно ги е убедил да отвлекат вниманието ни и да вземат писмото..те лесно са приели първо,защото са безмозъчни и второ,защото отдавна искат да ми се отварят...и така..само че тези вейки са объркали човека..те мислеха,че писмото е в Яна а не в Кармен,затова нападнаха нея,но явно са видяли,че у нея го няма и затова се оттеглиха и се завъртяха около мен а в това време някоя от тях в суматохата е друпнала от джоба на карамелчето писмото..Потър е мислел,че те ще се справят с нас и е имал слеща тук с главатарката им но уви..е разбира се взел си е мантията,без която е нищо и се е надявал да се сдобие писмото..чакал е чакал,но накрая тя не е дошла.-Така а сега Потър или ще изпееш всичко или ще доставя удоволствие на Драко да ти размаже физиономията, при което Драко доволно потри ръце.Потър цял трепереше,не направо се тресеше-Ккакквво искаш?попита неразбираемо той-Моля?не разбра Бела-КАКВО ИСКАШ?-изкрещя този път наивникът-Слушай какво Потър не си позволявай да ми повишаваш тон...не си преценил правилно положението-Круцио!каза ясно Бела и Потър се загърчи но скоро тя престана,не биваше да изцежда силите му,трябваше й информация.-Още един крясък и си аут-предупреди злобно Бела.-А сега...отиди в общата стая,вземи от поддръжничките си писмото и ми го донеси..и внимавай не се ли върнеш или не го ли направиш..и тя направи недвусмислен жет като прекара дългия си бял пръст през гърлото-Ясно?попита-Да.каза кратко ПотърТя се отдръпна, направи му пъти той излезе от саята и всики чуха как той тича.-Той наистина ще избяга каза Яна,наистина ли смяташ да го убиеш ако не се върне?Бела само кимна и след малко добави естествено..но няма да се налложи..Потър е прекаленоголям бъзливец,за да рискува..не е играч.И те зачакаха Потър да се върне..Но някой от компанията се обади лико разтревожен за да изрази опасенията си да не би той да прочете писмото и да разбере какво се опитват да направят и да им се вре в краката..този някой беше.. | |
| | | Кармен Риддъл § Хафълпафец §
Брой мнения : 157 Age : 34 § Име § : ...in Angel`s heart... Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Re: Стаята на момчетата Вто Мар 27 2007, 20:27 | |
| ...Ейнджъл. -Вижте,живял съм дълго,много дълго време и в едно съм уверен.Никога не вярвай на врага си.Особенно когато е страхливец.А и нима мислите,че ако го прочете ще се върне?И дори само ако го вземе?Според мен ще отиде направо при директора ви и ще го прати да види какво става тук.Тогава ще стане една...-Мъжът ги погледна и разбра,че всички в стаята си мислят дали няма да стане точно така. -Какво ще правим сега?-обади се Яна.-Някой да има идея? -Аз имам.-всички се обърнха към Кармен,а гаджето и само и кимна в знак,че е разбрал какво е решила и че е съгласен.-Ще слезем долу и ще накаре глупачките да говорят.Може и Потър да потрошим от бой ама ако е там.Едва ли ще могат да ни се опрат.Ние сме три вампира,а Яна и Драко са зоомагове,така че ....-момичео и приятеля и бяха се запътили към врата,но се спряха когато... | |
| | | Iana § Слидеринец §
Брой мнения : 174 Age : 32 § Име § : Яна Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Re: Стаята на момчетата Вто Мар 27 2007, 20:36 | |
| От общата стая се чуха викове. Не се разбираше много ясно, но си личеше, че някакви хора споряха за нещо и, че единият от гласовете беше на Потър. Всички се заслушаха за известно време, после Яна каза: - Какво се е развикал тоя кретен. Да не вземе да раздрънка на всички за писмото. - Точно за това трябва да отиваме при него и да му попречим! - Каза Кармен решително -Хайде! - продължи момичето и всички се затичаха към общата стая... | |
| Заглавие: Re: Стаята на момчетата Вто Мар 27 2007, 20:47 | |
| Спрете!!! Драко,също е вампир,каза Бела. Мисля,че няма смисъл да се разкарваме,ситуацията е под контрол,доверете ми се. В същия момент Бела се съсредоточи и се свърза с Потър а останалите слушаха... -Ахххххх,проклета да си Малфой,чу се вика на Потър от долната стая. Никой не разбираше какво прави Бела. -Потър не се моткай а размърдай трътлестия си задник.... Вземи писмото и днай,че те наблюдавам,така е като не можеш да заключваш ума си от чуждо нахлуване,виждам какво правиш,вземи писмото от онази пъпчивка в средата и да си тук до минута за да не стане така,че ние да дойдем!Ясноо?проточи Албена като за олигофрен и прекъсна връзката без да дочака отговора. Просто му причиних малко болка..обичам способностите и ума си каза момичето и се подпря в очакване на Потър.Другите също се радваха,че Бела излезе толкова съобразителна и спести доста време. Чакаха,чакаха и накрая.....(след около 5 минути) | |
Брой мнения : 157 Age : 34 § Име § : ...in Angel`s heart... Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Re: Стаята на момчетата Пет Мар 30 2007, 21:07 | |
| -Чакаме вече 5 минути!Не знам за вас ама на мене ми писна.-заяви Кармен,която много мразеше да чака и винаги беснееше когато и се наложеше."Потър,имаш 15 секунди,за да се появиш иначе лично ще те изкормя!"закани се тя на Хари по телепатия и веднага след това прекъсна връзката.Ейнджъл я гушна,защото познаваше отлично гаджето си и нейната импулсивност.Тя се отпусна,но не се успокой напълно. изведниж Потър влетя в стаята размахвайки писмото и крещейки: -Добре,де.Тук съм заедно с писмото.Можете да накарате тези огнени езици да спрат да ме преследват.-Той се скри зад едно от леглаат,а точно в този момент от вратата се показаха няколко гнени езика.Всички погледнаха към Бела,но тя само повдигна рамене.Тогава двамата влюбени се спогледаха като в очите на единия се четеше лек упрек и усмивка,а в погледа на другия-дяволита усмивка.В този момент езиците изчезнаха и Потър се показа от скривалището си... | |
| | | Iana § Слидеринец §
Брой мнения : 174 Age : 32 § Име § : Яна Registration date : 15.02.2007
| Заглавие: Re: Стаята на момчетата Пет Мар 30 2007, 22:42 | |
| - Взехте смотаното писмото, сега искам да си ходя в кулата на Грифиндор! - Извика Потър, като обикаляше нерво из стаята и ръкомахаше. - Абе Потър, спри моля те да се разхождаш така, приличаш ми на някакво тъпо заблудено пиле! - каза Яна и се ухили. - Смешно ли ти е?! А? Смешно ли ти е?! - изкрещя грифиндорецът като погледна ядосано и уплашено момичето. - Ами да, малко. - отговори тя. - Потър, я се дръж нормално! И да отговоря на въпроса ти: Не, не можеш още да си тръгнеш! Знам, че много искаш да отидеш да се оплачеш на тъпите Грейнджър и Уизли или да ни изклюкариш на Дъмбълдор, но това няма да стане! Първо искам да се уверя, че наистина това е писмото. - каза Бела и погледна пренебражително към момчето. - И само имай късмета да опиташ да избягаш! - каза Драко и направи заплашителен жест с ръка към Потър. После Аби отвори бавно псмото, като внимаваше грифиндорецът да не види какво пише... | |
| | | Draco_Malfoy § Слидеринец §
Брой мнения : 55 Age : 33 § Име § : Sofia Registration date : 22.03.2007
| Заглавие: Re: Стаята на момчетата Съб Мар 31 2007, 09:57 | |
| Всички чакаха да видят някакъв израз по лицето на Бела но тя четеше бързо а лицето и не се променяше.. -Така значи...Потър мислех те за по.тъп,честно казано,не че това е мнго умно,каза Бела. Другите недоумяваха а Драко весело се усмихваше. -Фалшифицирал е писмото.Каза кратко Албена. -Мръсник,разлюти се Кармен. -Е,обърна се Бела към Драко,твой е! -Не,не,не,почна да се моли глупакът.Всичко ще оправя..Драко го удари много силно и Потър се сви от страх... -О не,моля ви се,ама аз не вярвах,че толкова сериозно се отнасяте към писмото..в него няма нищо важно.. -Нима?!?попита Бела като се претруваше на изуммена.И как искаш да има като ти си го реправил?!Или може би ни мислиш за тъпи?Нее Потър,пропиля шанса си. Драко се обърна към Потър. -Виж Потър,нека направим един дуел,какво ще кажеш-магьоснически дуел,предполагам знаеш какво е това,а? -Ддда,едва измънка смотанякът. -Отлично,зарадва се на свой ред русият злодей. Ето и залога..ако ти победиш,ще те оставим по жево по здраво да се прибереш в грифиндорската кула,ако ли не...ако аз победя..то тогава ти,ще върнеш първоначалния вид на писмото,без да се интересувам как и няма да си бъркаш носа в нашите работи?Ок? -не съм съгласев,каза Потър -А имаш ли избор,обади се неочаквано Бела и момчето забеляза насочените към него пръчки от всички страни. -Е добре..Малфой,но искам всичко да е честно -Дадено! Дуелът започна. -Поклони се Потър,не знаеш ли какво повеляват добрите обноски? -Нямаа -О не мисля така-Драко насочи магическата си пръчка към него и е съсредоточи.Потър извика и се изви от болка,след което бавно се поклони така,че носът му да докосне пода.Драко прекрати контакта.Виждаш ли,по-добре е да ме слушаш. Всичко започна...те прилагаха всякакви заклинания,като Драко не се стараеше а накрая Повали Потър само с едно заклинание-Сектумсемпра!!!извика Малфой и тялото на Хари бе разсечено на места. -Сега е моментът да избираш,Потър,сега животът ти виси на косъм.. И наистина преди време,Потър бе приложил това заклинание на Поър,не съзнавайки какво прави то и сам се бе убедил,че без намесата на Снейп,Драко щеше да умре. На земята се бе образувала локва кръв и се уголемяваше...Потър каза добре,ще помогна.Напрегна се и развали магията над писмото след което онемощял се отпусна на пода с последни сили и каза,сега се смили над мен..каза на Драко а той му се усмихна коварно.-А длъжен ли съм? -Драко,престани!Извика Албена и отиде до тях. -Не бъди безсърдечен,постигнахме това,което искахме,нямаше нужда от толкова крайни мерки.Потър ще живее.. Тя го свести след като прочете контрапроклятието което беше мн дълго и никак не бе лесно,защото цялото бе на латински,но тя се справи и никой не се съмняваше в това и след известно време Потър напълно се свести. -Тй изгледа злобно Драко,който от своя страна му се озъби и се обърна към сестра му като каза -Благодаря много и излезе от стаята. -Защо не ме остави да го убия?? -Защото ние не сме смъртожадни,а хора..това е жестокост,Драко,разбери.Може да сме добри в черните изкуства но това не значи,че тлябва да си служим непрекъснато с тях с нужда и без нужда! -Разбрах какво намекваш,съжалявам..смъмри Драко и Албена се усмихна,нека видим какво пише в писмото и тя зачете на глас....... | |
| Заглавие: Re: Стаята на момчетата Нед Апр 01 2007, 12:15 | |
| В писмото пишеше с дребен,усукан почерк следното: Уважаеми Петуния и Върнан Дърсли,пиша ви във връзка неочакваното пристигане на малкият Хари пред вашата порта точно в полунощ.Случи се нещастие.Скъпа Петуния,оттук нататък щесе обръщам предимно към теб,тъй като ти знаеш историята на састра си,която бе велика магьосница.Най-великият черен магьосник на всички времена се опита да съсипе семейство Потър,тъй като то представляваше заплаха за него и мощтта му,особено малкият Хари.Той изтръгнал тайната за местожителството им и убил Джеймс,след това Лили се жертвала в името на малкия си син и именно тази саможертва,твърдя,е спасила момчето. Хари е едва няколко месечно бебе а досега никой не е оцелявал от проклятието Авада Кедавра,само той!Той ще се прочуе,всеки щезнае името ми и от тази гледна точка не е разумно той да израства в тази обстановка,по-добре е да порасне далеч от цялата тази суматоха и най-важното на защитено място. Знам какво е отношението ви към магията,но със или без вашето съгласия аз направих мощна магия на вашият дом,кото ще престне да действа когато Хари навърши 17 години.Дотогава държа да ви помоля да се грижите за него и повярвайте ми,нямате избор.И за мен не е приятно да го оставям тук,далеч от неговия свят но погледнато отвсякъде вие сте единствените му роднини.. Петуния на гърбана това писмо непрекъснато ще се изписва нахождението на Лорд Волдемор,тази магия е нерушима.Ако изхвърлиш или загубиш писмото,има голяма опасност Лорда да убие и теб,и мъжа ти,както и децата.Не питай как,няма нужда от обяснения.Ако искаш да живееш спокоен и обикновен живот,просто съхрани това писмо и го поглеждай отвреме навреме и ако забележиш,че има опасност сигнализирай с писмо. Албус Дъмбълдор,директор на училището за магия и вълшебство Хогуортс | |
| Заглавие: Re: Стаята на момчетата Нед Апр 01 2007, 12:17 | |
| След като Бела приключи с писмото настъпи затишие.После всички се спогледаха и първа заговори тя -Точно това,което ни трябваше,оказах се права... После още някой заговори... | |
| Заглавие: Re: Стаята на момчетата Сря Апр 04 2007, 15:14 | |
| -Ето имаме писмото,имаме местоположението му.Ами сега?Какво ще правим сега?-Кармен,леко нервно.Ейнджъл също бе напрегнат от това чакане.-Ще нападаме или ще чакаме? | |
| Заглавие: Re: Стаята на момчетата Чет Апр 05 2007, 15:38 | |
| Амии предлагам да изготвим план и да действаме ПП Кармен ако нямаш нищо против плс напиши това мнение и в другия форум.Аз съм пренесла историята в "Историята с писмото" | |
| Заглавие: Re: Стаята на момчетата Съб Дек 29 2007, 21:23 | |
| ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ От тогава бяха минали месеци...момичетата тайно се събираха и обсъждаха как да се доберат до Волдемор,без никой да се усети,тренираха се и упражняваха уменията си,за да могат да покосят Черния Лорд... По едно време Кармен взе все по-рядко да се появява,на повечето им се струваше,че няма смисъл...но Бела,Драко и Яна не се предаваха...почти бяха готови с плана... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Тази сутрин Драко стана и погледна с погнуса към страхливците Краб и Гойл,който се бяха свили под юрганите и похъркваха.Драко бързо се облече и понеже не можеше много да понася точно тези свои познати,от които само се възползваше на моменти излезе и тръгна към общата стая... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Стаята на момчетата | |
| |
| | | | Стаята на момчетата | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |